ΟΦΗ: Ο 14ος της Σούπερ Λιγκ στις μεταβολές των ρόστερ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν προχώρησε σε πολλές μεταγραφές απλά έκανε αντικατάσταση εκείνων που έφυγαν. Δείτε το θέμα του Gentikoule για την μεταβολή του ρόστερ του.

Πολύς κόσμος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ άλλαξε φέτος το ρόστερ του σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν. Ωστόσο επί της ουσίας – και βάσει αριθμών – ο ΟΦΗ είναι από τις ομάδες που δεν άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό το έμψυχο δυναμικό τους. Σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο έφυγαν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές ενώ το φετινό καλοκαίρι ουσιαστικά έγινε μια αντικατάσταση τους σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Βάσει αριθμών, από τον περσινό ΟΦΗ έχουν φύγει οι εξής 9 ποδοσφαιριστές: Φερνάντεζ, Ζόρο, Μπούρμπος, Ζε Εντουάρντο, Παπάζογλου, Κυζυρίδης, Ντουντού, Ματίας Βερόν, Μάικλ Όγιος. Και τους αντικατέστησαν οι εξής 8: Λόρια, Αρτόλα, Αντελέγιε, Μεϊτέ, Ραζάκ, Τζορτζ, Φερούζ, Πετρόπουλος.

Συγκριτικά με το τι έγινε σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ και με συνολικό αριθμό μεταβολών τους 17 ποδοσφαιριστές, ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 14η θέση του πρωταθλήματος, με τους Ατρόμητο, ΠΑΟ, Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννενα να είναι οι μοναδικές ομάδες που άλλαξαν λιγότερο το ρόστερ τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook