“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Έθνος

Ο ΟΦΗ και ο Τζενάρο Γκατούζο ψάχνονται για μια ηχηρή μεταγραφή! Πρόκειται για μια περίπτωση παίχτη που όντως θα προκαλέσει αίσθηση και για τον οποίο ο ίδιος ο Γκατούζο παίζει ενεργό ρόλο. Ο Ιταλός τεχνικός ψάχνει τις λύσεις πώς θα δυναμώσει γενικά τον ΟΦΗ, αλλά εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη έχει αποδυναμωθεί, αφού στους τραυματίες, Σίσιτς, Πετρόπουλο, Λόρια χθες προστέθηκε ο Ραζάκ με θλάση στον προσαγωγό. Στο μεταξύ χθες, στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον νέο δήμαρχο Ηρακλείου, Β. Λαμπρινό, το ΔΣ του Ερασιτέχνη ανακίνησε ένα παλιό θέμα για τη δημιουργία νέου γηπέδου της ομάδας.

Sportday

Το ζήτημα της κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΟΦΗ στον Σκαφιδαρά τέθηκε στη χθεσινή εθιμοτυπική συνάντηση του προεδρείου του Ερασιτέχνη με τον νέο δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό. Πρόκειται φυσικά για ένα πολύπλοκο ζήτημα, από πλευράς του ΟΦΗ ωστόσο εκφράστηκε ικανοποίηση για το ενδιαφέρον που έδειξε ο δήμαρχος. Στα αγωνιστικά, ο Γκιόργκι Λόρια τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κι έτσι θα ξεκινήσει ο Σήφης Δασκαλάκης.

Live Sport

Νέο πρόβλημα για τον Τζενάρο Γκαιούζο. ο onoios δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον Αμπντούλ Ραζάκ. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των Ασπρόμαυρων. Ο παίκτης υπέστη θλάση στον προσαγωγό και τέθηκε νοκ άουτ. Όσον αφορά τον Γκιόργκι Λόρια, ο Γεωργιανόε τερματοφύλακας του ΟΦΗ γλίτωσε τα χειρότερα καθώς η εξέταση που έκανε επιβεβαίωσε ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα πλευρού Αυτό ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για τον παίκτη και τον ΟΦΗ καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο γκολκίπερ θα απείχε από τις υποχρεώσει της ομάδας για το επόμενο τρίμηνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook