“Λαβωμένος” πάει στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχώς αυξάνονται ενώ αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας αφού γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθεί ένας δημιουργικός χαφ χωρίς να είναι δεδομένο οτι τελικά αυτή θα γίνει.

Το ένα πρόβλημα τραυματισμού διαδέχεται το άλλο στον ΟΦΗ αφού στους ήδη υπάρχοντες τραυματισμούς των Λόρια, Πετρόπουλου και Σίσιτς προστέθηκε και αυτό του Ραζάκ.

Ο Ιβοριανός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης του ΟΦΗ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στην αξονική που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση.

Οπότε μετά τον βασικό του πορτιέρε (ο Λόρια τελικά έχει θλάση στα πλευρά και θα μείνει εκτός δράσης για 5-6 ημέρες), τον βασικό του επιθετικό (Πετρόπουλο) προστέθηκε και ο βασικός επιτελικός χαφ. Ραζάκ με τον Γκατούζονα “ψάχνει” λύσεις για να καλύψει τα κενά. Απών και ο Σίσιτς που συνεχίζει την θεραπεία του.

Ο ΟΦΗ είναι “λαβωμένος” και αγωνιστικά και ψυχολογικά, αφού προέρχεται από την ήττα από την Βέροια και την κακή εμφάνιση στο φιλικό με τον Εργοτέλη, με τον Ιταλό τεχνικό να βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών να αυξάνονται σαν την… “λερναία ύδρα”.

Σήμερα Πέμπτη οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί στις 10.30 στο ΒΑΚ.

Από κει και πέρα αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την τελευταία μεταγραφική κίνηση της ομάδας και στον ΟΦΗ περιμένουν να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να αποκτήσουν κάτι καλό αφού γίνονται προσπάθειες για να αποκτηθεί ένας δημιουργικός χαφ που λείπει από την ομάδα έως τώρα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν αποκλείεται τελικά το ρόστερ της Κρητικής ομάδας να μείνει ως έχει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook