Κάλαϊτζιτς: «Τον καλύτερο μας εαυτό το Σάββατο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ θέλει πίστωση χρόνου και υπερασπίστηκε την ομάδα εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες της.

«Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και αυτό το γνωρίζαμε. Στην διακοπή είχαμε χρόνο, δουλέψαμε ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό ερχόμαστε από ήττα στην έδρα μας και θα θέλαμε να έχουμε ένα πιο εύκολο αντίπαλο» είπε αρχικά ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

Όσον αφορά το ξεκίνημα του ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι: «Πάμε εκεί για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, πάμε σε κάθε ματς για την νίκη. Θα θέλαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς, έχουμε νέο προπονητή φέτος και θέλουμε χρόνο να δέσουμε. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, το σύστημα θέλει να χρόνο για να το αφομοιώσουμε. Έχει γίνει καλή δουλειά από όλους φέτος και ελπίζω να πάνε όλα καλά στην συνέχεια».

Όσο για την δική του παρουσία, ο πολύπειρος Σέρβος υπογράμμισε ότι «δεν έχω πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής αλλά είμαι πάντα έτοιμος να παίξω και όταν μου ζητήσουν να παίξω θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου» ενώ για την παρουσία του κόσμου υπογράμμισε ότι «οι φίλαθλοι πάντα δίπλα στον ΟΦΗ και μας στηρίζουν πάρα πολύ. Ειδικά φέτος πέφτουν 4 ομάδες και θα είναι δύσκολη χρονιά τους περιμένουμε και θα τους δώσουμε νίκες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook