Oλοκληρώνει την προετοιμασία του και “πετά” για Αθήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνει ο ΟΦΗ με τον Τζενάρο Γκατούζο να περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την θέληση και τον τσαμπουκά που χρειάζεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μπορεί το έργο του ΟΦΗ να είναι δύσκολο στο Καραϊσκάκη, πόσω δε μάλλον τώρα που η ομάδα θα έχει βασικές απουσίες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και την όποια αναταραχή δημιουργήθηκε μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Δασκαλάκη και Φραγκουλάκη.

Κανείς όμως δεν μπορεί να προδικάσει την εξέλιξη του αγώνα και να θεωρήσει τον ΟΦΗ χαμένο από χέρι. Ο Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας στους παίκτες του προσπαθεί να τους “ντοπάρει” ψυχολογικά και να τους δώσει τα ερεθίσματα που χρειάζεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Τα προβλήματα όπως αναφέραμε δεν λείπουν για τον τεχνικό του ΟΦΗ που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ραζάκ, Σίσιτς και Πετρόπουλο που είναι τραυματίες ενώ ο μεγάλος πονοκέφαλος είναι στον άσσο καθώς ο Λόρια δεν θα είναι στην διάθεση του Γκατούζο λόγω του τραυματισμού που “κληρονόμησε” από το παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας, ο Δασκαλάκης αποτελεί ξένο σώμα. Έτσι ο ΟΦΗ αναμένεται να πάει το Καραϊσκάκημε τον Αγριμάκη κάτω από τα δοκάρια.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με προπόνηση που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook