«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Tρεις νεαροί από την U-20 προωθήθηκαν στη μεγάλη ομάδα ύστερα από εισήγηση του Τζενάρο Γκαχούζο.Ο λόγος για τους Μανόλη Μπολάκη (20/10/1994).Παναγιώτη Μανιδάκη (22/06/1995) και Ζαχαρία Μαραθιανό (28/3/1994). οι οποίοι υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια. Και οι τρεις θεωρούνται ιδιαίτερα ταλαντούχοι και κρίνεται πως μπορούν να βοηθήσουν και να καλύψουν τα κενά που θα αφήσουν στο ρόστερ οι επικείμενα αποχωρήσεις των Φραγκουλάκη. Δασκαλάκη, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ιταλό. Ταυτόχρονα, γίνονται προσπαθεί για την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου.
Sportday: Δύο στην έξοδο
 ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ
Την πόρτα της εξόδου στον Σήψη Δασκαλάκη και τον Μιχάλη Φραγκουλάκη έδειξε ο Τζεναρο Γκατούζο και οι δύο παίκτες θα πρέπει να θεωρούνται ήδη παρελθόν για τον ΟΦΗ.
Το γυαλί στις σχέσεις του «Ρίνο» με τους δύο ράγισε μετά από το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη. όταν κι ενημερώθηκαν από τον Ιταλό πως δεν τους υπολογίζει.
Δεν ήταν μία εν θερμώ κίνηση, αφού στον ΟΦΗ καταλογίζουν στους δύο παίκτες αγωνιστική αδιαφορία και σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπο τους προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Εξυπακούεται ότι ύστερα από αυτήν την εξέλιξη αμφότεροι δεν είναι στο πλάνο του Γκατούζο για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Δεν είναι όμως τα αισθήματα των ανθρώπων του ΟΦΗ ίδια για όλους τους ποδοσφαιριστές. Την ώρα που ο Φραγκουλάκης και ο Δασκαλάκης έχουν τεθεί εκτός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάνθος Πουλινάκης, κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μανόλη Ροβίθη σε συνάντηση που είχε μαζί του.
Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2015 κι επειδή απο τον Ιανουάριο ο παίκτης θα έχει το νόμιμο δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. στον ΟΦΗ φρόντισαν να κάνουν απο τώρα γνωστή την πρόθεσή τους στον ποδοσφαιριστή, προτείνοντάς του τριετές συμβόλαιο. Τονίζουν, μάλιστα, ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο κι εκτιμούν ότι η απάντηση του Ροβίθη θα είναι θετική.
ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΟΙ ΘΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ.ΛΟΡΙΑ, ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΖΑΚ. ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΘΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ.
ΦΩΣ: Ψάχνουν λύση για φιλικό «διαζύγιο» με Δασκαλάκη και Φραγκουλάκη
 Τον τρόπο προκειμένου να χωρίσουν φιλικά και να μη φτάσει η κατάσταση στα άκρα αναζητούν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στις περιπτώσεις των Φραγκουλάκη και Δασκαλάκη. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι με εντολή του Γκατούζο μπήκαν σε καραντίνα και γυμνάζονται με την κ20, προτίθενται να καταθέσουν προσφυγή. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τον δικηγόρο του Δασκαλάκη να κινεί άμεσα τη διαδικασία. Προκειμένου να μην εξωθηθεί η κατάσταση στα άκρα, η διοίκηση του ΟΦΗ ετοιμάζεται να προτείνει συμβιβαστική λύση στην πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών ώστε να εκδοθεί βελούδινο διαζύγιο.
Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο αποτελούν «ξένα σώματα» για τον ΟΦΗ.από εκεί και πέρα, με καρέ απουσιών φαίνεται ότι θα ταξιδέψει ο ΟΦΗ για τον αυριανό αγώνα στο Φάληρο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί μετά την τελευταία προπόνηση, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Στην τετράδα των απόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται οι Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης) εντάσσονται οι περιπτώσεις των Πετρόπουλου, Ράζακ, Σίσιτς και Λόρια. Για τον τελευταίο ακούστηκε ότι θα γινόταν μια προσπάθεια να βρεθεί στο Φάληρο παρά το πρόβλημά του (θλάση στα πλευρά), αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο εγκυμονεί κινδύνους υποτροπής και μεγαλύτερης απουσίας. Γι’ αυτό όλα δείχνουν ότι την εστία του ΟΦΗ θα υπερασπιστεί ο Αγριμάκης και αναπληρωματικός θα είναι ο Γιαγκιόζης.
• Συζητήσεις με τον Ροβίθη για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ.
• Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ΟΦΗ, αφού μετά τη λήξη της πρωινής προπόνησης ο  Μανώλης Μαρκάκης, διοργάνωσε μπάρμπεκιου για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook