«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΛΟΡΙΑ
 Κόντρα στις προβλέψεις, Ο Γκατούζο συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Λόρια, ελπίζοντας ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο Γεωργιανός τερματοφύλακας θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία.
Στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον νεαρό Μαραθιανό, που μαζί με τους Μανιδάκη και Μπολάκη υπέγραφαν επαγγελματικά συμβόλαια. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πετρόπουλος. Αρτόλα, Μιλιάζες, Ραζάκ, Σίσιτς, Δαμιανάκης, καθώς και οι «καρατομηθέντες» Φραγκουλάκης. Δασκαλάκης. Τέλος, οι Ισπανοί «έστελναν» χθες στον ΟΦΗ τον Απόνιο της Λας Παλμας, ωστόσο μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής προθεσμίας δεν ανακοινώθηκε τίποτε από την κρητική ΠΑΕ.
ΦΩΣ: Μια ανάσα από Απόνιο ο ΟΦΗ
O ΟΦΗ παίζει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά χθες μονοπώλησε το ενδιαφέρον το ενδεχόμενο της απόκτησης του Απόνιο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο 30χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στον δρόμο για το Ηράκλειο. Και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου ακούστηκε τα προηγούμενα χρόνια ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ! Ο λόγος για τον Αντόνιο Γκαλντεάνο Μπενίτεζ, που είναι γνωστός ως Απόνιο και τον οποίον οι Ισπανοί «στέλνουν» στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Συγκεκριμένα η εφημερίδα της Μάλαγα «Diario Sur» αναφέρει ότι ο 30χρονος επιτελικός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, βρίσκεται καθ’ οδόν για την Κρήτη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Οι Ισπανοί, μάλιστα, θεωρούν τόσο σίγουρη τη μετακίνησή του, που δεν παραλείπουν να κάνουν και αφιέρωμα στους Ηρακλειώτες, με ειδική αναφορά στον Τζενάρο Γκατούζο.
Από εκεί και πέρα, άκαρπη ήταν η χθεσινή συνάντηση του Μάνθου Πουλινάκη με τους Σήφη Δασκαλάκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη, για τους οποίους ο Γκατούζο φέρεται να έχει ασκήσει βέτο για την απομάκρυνσή τους. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν τα βρήκε με τους δύο ποδοσφαιριστές, ώστε να λύσουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους, και όλα δείχνουν ότι οι Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης θα ακολουθήσουν τον δρόμο των προσφυγών.
Στα αμιγώς αγωνιστικά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Γκατούζο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σίσιτς, Πετρόπουλο, Μιλιάζες, Αρτόλα, Δαμιανάκη, Ραζάκ. Στη 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο ανέτοιμος Λόρια, αλλά αυτό έγινε περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.
Αναλυτικά, οι αρχικές επιλογές του Ιταλού κόουτς των «ασπρόμαυρων» για τη μάχη κόντρα στους «ερυθρόλευκους»: Λόρια, Στάθης, Μονιάκης, Αντελέγε, Μέιτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπάνούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Μαραθιανός, Αγριμάκης, Γιαγκιόζης, Τζορτζ, Φερούζ, Ροβίθης και Κουτσιανικούλής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook