Περογαμβράκης: “Nα αντισταθούμε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να προσπαθήσει να αντισταθεί ο ΟΦΗ στον Ολυμπιακό στο Φάληρο θέλει ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, που μίλησε για την καλή δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ στην κάμερα του novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε δουλέψει αρκετά στη διακοπή και ξέρουμε πως παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στο «Καραϊσκάκης», η ομάδα έχει δυνατότητες απλά είναι ακόμα αρχή. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα δείχνουμε τον καλό μας εαυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, θα προσπαθήσουμε να αντισταθούμε στην υπεροχή του Ολυμπιακού και τον κόσμο του και ελπίζω να πάμε καλά.

Πιστεύω πως θα έχουν στην άκρη του μυαλού τους το παιχνίδι με την Ατλέτικο αλλά από εκεί και πέρα είναι ένα ξεχωριστό ματς, θα παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς.

Πρέπει να κοιτάμε τη συνέχεια, όλες οι ομάδες στην αρχή προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς το ίδιο κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Το παιχνίδι που χάσαμε με η Βέροια μπορεί να συμβεί σε κάθε ομάδα. Δουλεύουμε καθημερινά και θεωρώ πως θα βγει κάποια στιγμή αυτό στο γήπεδο και τότε θα έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα για μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook