Ασπίδα Γκατούζο στους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιταλός τεχνικός υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του και την απόδοση τους. «Είναι καθαρά δική μου απόφαση γιατί αυτό που θέλω μέσα στα αποδυτήρια είναι πειθαρχία» ήταν το σχόλιο του για το διαζύγιο με Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη.

Αρχικά, ο Γκατούζο για το ματς με τον Ολυμπιακό είπε ότι: «Έχουμε έξι τραυματίες παίκτες και παίξαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που αυτήν την στιγμή είναι από άλλον πλανήτη. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η τακτική της ομάδας μας. Παίξαμε ένα 3-5-2 με αμυντικούς προσανατολισμούς και όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό είναι δύσκολο να παίξεις επιθετικά. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση των παικτών τους, τους είπα στα αποδυτήρια ότι είναι λογικό στα τελευταία λεπτά να υπάρχει κόπωση».

Όσον αφορά την απόφαση του να ζητήσει την αποχώρηση των Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη, ο Γκατούζο είπε ότι είναι θέμα πειθαρχίας. Όπως είπε: «Είναι καθαρά δική μου απόφαση γιατί αυτό που θέλω μέσα στα αποδυτήρια είναι πειθαρχία. Εγώ στην ζωή μου έχω έναν κανόνα και αυτός είναι η πειθαρχία. Αν δεν υπάρχει πειθαρχία δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο κανένας. Είμαι προπονητής και η δουλειά μου είναι να μιλάω για το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή δουλειά. Όσοι είμαστε μέσα σε αυτήν την δουλειά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία έχουμε φιλάθλους που παίρνουν 500 και 600 ευρώ. Και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε. Αν οι ποδοσφαιριστές δεν υπακούουν στους κανόνες, καλύτερα να φύγουν και να παίξουν ποδόσφαιρο μαζί με τους φίλους τους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook