«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!

Με… ταμπούρι θέλησε ο Iταλός τεχνικός να αντέξει στο Καραϊσκάκη, όπως εν τέλει όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο μισάωρο η ομάδα του ήταν σε πλήρη αποσύνθεση, παρά τις προσπάθειες που έκανε με τις με τις αλλαγές.

Ο Μίτσελ είδε και ομαδικά και ατομικά αυτά που ήθελε στο εύκολο 3-0 επί του ΟΦΗ, που μοιάζει μικρό σε σχέση με τις ευκαιρίες που έγιναν, και ετοιμάζεται για τα δύσκολα και μεγάλα κόντρα στην Ατλέτικο.

Δυναμίτη παντού! Κάπως έτσι έδειξε χθες ο Ολυμπιακός στην επιστροφή του στις επίσημες διοργανώσεις μετά τη διακοπή με τον Μίτσελ να έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του βλέποντας τόσο ομαδικά όσο και ατομικά από τους παίκτες του στοιχεία που ήθελε για το ιδανικό παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Βεβαίως ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στον αδύναμο ΟΦΗ δεν ήταν μεγάλος, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυρίου πως διαθέτει λύσεις σε όλες τις θέσεις! Το 3-0 επί του ΟΦΗ ήρθε εύκολα και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι πολύ πιο μεγάλο το σκορ αν ο Λορία δεν έσωζε την ομάδα του από διασυρμό ή αν προτιμάτε αν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί cms πολλές euKaipies που δημιούργησαν ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός άλλωστε ξεπερνώντας τη διπλή μαζική ζώνη άμυνας του Γκατούζο με το απίθανο αυτογκόλ του Αντελέγε στο 22′ λύθηκε στη συνέχεια και ειδικά στην επανάληψη έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο με εκρήξεις στο παιχνίδι και με πρωταγωνιστές για όλα τα γούστα! Συν τοις άλλοις, ο Μίτσελ είδε τον Μήτρογλου να επιστρέφει με τα ερυθρόλευκα με τον «πιστολέρο» να δείχνει πως είναι κοντά στην ολική του επαναφορά και να φτάνει τρεις φορές κοντά στο γκολ, ενώ πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος και από την παρουσία του Μιλιβόγεβιτς στο πρώτο του ματς με τα ερυθρόλευκα.
Μπορεί στον Ολυμπιακό να δημιουργέιται μια νέα ομάδα από την αρχή, μπορεί η ομοιογένεια να είναι δύσκολο ακόμη να φτάσει σε υψηλά επίπεδα, όμως αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως οι μονάδες που διαθέτουν οι πρωταθλητές είναι αξιόλογες έως εξαιρετικές, ικανές πολύ γρήγορα να δημιουργήσουν και το σύνολο που θέλει ο Μίτσελ. Στην Ελλάδα βεβαίως λίγο πολύ τα πράγματα είναι εύκολα για τον Ολυμπιακό και το ζητούμενο είναι τι εικόνα θα δείξει η ομάδα αλλά και οι παίκτες που χθες άρεσαν πολύ στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Ατλέτικο την ερχόμενη Τρίτη και συνολικά στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου εκεί είναι τα δύσκολα.

Από το χθεσινό 90λεπτο πάντως ο Μίτσελ κρατάει αναμφίβολα την εξαιρετική παρουσία του Αυλωνίτη στην άμυνα, τον εντυπωσιακό Μαζουάκου που έκανε τα πάντα από την αριστερή πλευρά και δίκαια πήρε τον τίτλο του MVP, τον ψύχραιμο και σοβαρό Μιλιβόγεβιτς σε ρόλο κόφτη, τον ασταμάτητο Κασάμι που έβαλε δύσκολα στον Λορία με τα δυνατά σουτ του, τον κεφάτο Αφελάι, τον φρέσκο Ντομίνγκες που πέτυχε στο 54′ ένα πανέμορφο γκολ, τον δαιμόνιο Ντουρμάζ που αν και δεν ξεκίνησε καλά μετά σκόραρε (44′) και ανέβασε στο κατακόρυφο την απόδοσή του αλλά και τον Μπενίτες που είχε αισθητή βελτίωση.
Και αναμφίβολα την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα πάει με ηρεμία και καλή ψυχολογία για την πρώτη μάχη στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ελπίδα να «δαγκώνει» όπως θέλει ο Μίτσελ και να κοιτάξει στα μάτια τη μεγάλη Ατλέτικο που χθες πέρασε με διπλό από το «Μπερναμπέου» και έρχεται φουριόζα στο Καραϊσκάκη!

Sportday: Ηταν καλός, μπορεί καλύτερα

Ηταν καλός, μπορεί καλύτερα Το ματς ήταν εύκολο. Το έκανε ο Ολυμπιακός εύκολο. Επαιξε καλά και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΟΦΗ. Εβαλε τρία γκολ και μπορούσε άλλα τόσα. Η εικόνα ήταν καλή και έγινε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Με αβάντζο το σκορ του πρώτου μέρους οι «ερυθρόλευκοι» δίχως άγχος και με καθαρό μυαλό πάτησαν καλύτερα και έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Η διαφορά δυναμικότητας τεράστια και εμφανέστατη.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι καλά στοιχεία υπάρχουν για την ομάδα του Πειραιά. Αλλο όμως το ματς αυτό και εντελώς διαφορετικό εκείνο που ακολουθεί με την Ατλέτικο. Δεν χρειάζονται και δεν γίνονται συγκρίσεις. 0 Ολυμπιακός ακόμη προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. θέλει δουλειά και θα βρει τον καλό του εαυτό μέσα από τα παιχνίδια. Εχει πολλά νέα πρόσωπα και φυσιολογικά δεν έχει αναπτύξει όλες του τις αρετές.
Ο Κασάμι για ένα ακόμη ματς ξεχώρισε.
Μπορούσε και να σκοράρει, κάτι που έκανε ο Ντουρμάζ ο οποίος μπορεί και πρέπει να νίνει πιο απλός. Ο Μήτοονλου μπήκε, έπαιξε, έψαξε το γκολ. αλλά ακόμη δεν είναι αυτός που ξέραμε. Η λογική λέει ότι με ένα γκολ θα γίνουν όλα καλύτερα για τον διεθνή επιθετικό.
Για τον Ολυμπιακό βέβαια και πάλι ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά. Τον ξέρουμε από πέρυσι και φέτος συνεχίζει να ηγείται της προσπάθειας των πρωταθλητών.
ΤΟ ΓΚΟΛ που πέτυχε είναι μια ακόμη απόδειξη της μεγάλης του κλάσης. Κάπου εδώ σταματά και η κουβέντα 1 0 ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που έχασαν μόνο με τρία γκολ διαφορά.
Στο φινάλε ξέμειναν από δυνάμεις και άνοιξαν μέσα στο γήπεδο. 0 Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και το σκορ έμεινε στο 3-0. Τώρα όμως για τους Πειραιώτες αρχίζει η κουβέντα για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.
Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Ισπανίας έφυγε με «διπλό» από το «Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ. Φυσικά και αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι, αλλά το αναφέρουμε για να γίνει κατανοητή η δυναμικότητα της ομάδας του Σιμεόνε.
Η διαχείριση του ματς θα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Αυτό θα ίσχυε για οποιαδήποτε ομάδα ήταν αντίπαλος της Ατλέτικο. Οχι μόνο για τον Ολυμπιακό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook