“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Η απόκτηση ίου Αντόνιο Απόνιο από τον ΟΦΗ ήταν αναμενόμενη, όμως «παρέα» με τον 30χρονο Ισπανό μέσο οι Κρητικοί θα προσθέσουν το ρόστερ τους και τον Γκιόργκι Μερεβασβίλι. Πρόκειται για 28χρονο Γεωργιανό μέσο, πρώην συμπαίκτη του Λόρια στην Ντιναμό Τιφλίδας. Αμφότεροι αναμένονται άμεσα στο Ηράκλειο προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός ελπίζει με την προσθήκη των Απόνιο και Μερεβασβίλι να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του στον δημιουργικό τομέα, ενώ ο ίδιος καλείται άμεσα να βρει τις λύσεις και να βελτιώσει την εικόνα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του. Οι… απαντήσεις στα προβλήματα βρίσκονται στο σύστημα και στα πρόσωπα που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες έως τώρα. Πάντως και το ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι κριτήριο, γιατί πέραν της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας ο ΟΦΗ είχε ένα σωρό απουσίες.

ΦΩΣ

Αν κάτι είχε γίνει περισσότερο αισθητό στα μέχρι τώρα ματς του ΟΦΗ, ήταν η αδυναμία να δημιουργήσει, να κυκλοφορήσει την μπάλα στη Μεσαία γραμμή. Πα αυτό και η διοίκηση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ προχώρησε στην απόκτηση δύο παικτών για το κομμάτι αυτό, του 30χρονου (13/2/84) Ισπανού Αντόνιο Καλντεάνο Μπενιτες, ή πιο γνωστού ως Απόνιο, και του 28χρονου (15/8/86) Γεωργιανού διεθνούς Γκιόργκι Μερεβασβίλι. Οι δύο παίκτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και μένει να φανεί πότε θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Ισπανός αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στην πατρίδα του για λογαριασμό της Λας Πάλμας (29 συμμετοχές και 1 γκολ) και ο δεύτερος, που μετράει 17 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του, αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ντιναμό Τιφλίδας με την οποία τα τελευταία χρόνια έχει 96 συμμετοχές και έχει πετύχει 25 τέρματα. Και οι δύο παίκτες αναμένονται σήμερα στο Ηράκλειο. Από εκεί και πέρα, ο Γκατούζο, παρά τα όσα είπε δημόσια, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του και κυρίως για την αδυναμία της να κυκλοφορήσει την μπάλα και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Παρ’ όλα αυτά η προσοχή εστιάζεται στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο και στο οποίο τόσο ο Ιταλός όσο Και οι υπόλοιποι άνθρωποι του ΟΦΗ ευελπιστούν να είναι διαθέσιμοι οι Πετρόπουλος, Σίσιτς, Άρτολα. Ο Ράζακ φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο, αγωνιστεί.

Sportday

Η χθεσινή απάντηση της διοίκησης του ΟΦΗ στην… γκρίνια για τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας ήταν μεταγραφική. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Απόνιο. τον 30χρονο Ισπανό μέσο από τη Λας Πάλμας, οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν ακόμη έναν παίκτη: τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι (φωτό). Γεωργιανός κι αυτός. Είναι 28 ετών. επιτελικός χαφ. ο οποίος έπαιζε στην Ντιναμό Τιφλίδας. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 αγώνες με την Ντιναμό σημειώνοντας 8 γκολ. Ο Απόνιο δεν χρειάζεται τόσες συστάσεις, αφού κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως η Ρεάλ Σαραγόσα και η Μάλαγα. Οι δύο παίκτες αναμένεται ν’ αρχίσουν σήμερα προπονήσεις στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook