«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Δείχνουν άνετοι
Ο Τζενάρο Γκατούζο περιμένει με τη σειρά του να δει σε ποιους παίκτες θα υπολογίζει.
Στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι θα δικαιωθούν, ενώ δεν θα υπάρχει -τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση- πρόβλημα με τις μεταγραφές που έχει κάνει ο σύλλογος.
Στην κρητική ομάδα θεωρούν ότι με την κίνηση αυτή η ΕΠΟ θέλει να πιέσει τον ΟΦΗ από την προσφυγή που έχει κάνει στα πολιτικά δικαστήρια για την ένταξη του στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού κώδικα, με σκοπό να παγώσει τις νομικές διαδικασίες πιστωτών και ποδοσφαιριστών σε βάρος της ομάδας.
Πιθανότατα αύριο θα συζητηθεί στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ η έφεση του ΟΦΗ κατά της απόφασης ανάκλησης της άδειας της κρητικής ομάδας.
Οι διοικούντες θεωρούν ότι στην χειρότερη περίπτωση, ο ΟΦΗ να χάσει την αδειοδότηση που έχει λάβει από τον περασμένο Μάιο και να μην μπορέσει να κάνει ελεύθερα μεταγραφές τον Ιανουάριο (θα δικαιούται μια μεταγραφή άνω των 24 ετών και ελεύθερες μεταγραφές Ελλήνων παικτών κάτω των 24).
Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ περιμένουν με αγωνία την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, η οποία θα εκδικαστεί στις 26 Σεπτεμβρίου, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.
Παρά τις πιέσεις απο την ΕΠΟ. στον ΟΦΗ θα επιμείνουν για την ένταξή τους στο εν λόγω άρθρο, καθώς θεωρούν μονόδρομο την εξέλιξη αυτή. για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά οικονομικά ζητήματα, που έχουν.
GOAL
Η ανάκληση της άδειας στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει αναστάτωση στον ΟΦΗ, ωστόσο οι Κρητικοί δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω αναφορικά με την υπαγωγή tous στο άρθρο 99. Με την έφεση των «μελανόλευκων» για την απόφαση να εκδικάζεται αύριο Παρασκευή, οι άνθρωποι τους θεωρούν πως από τη στιγμή που υπήρχαν ανάλογες περιπτώσεις την περασμένη περίοδο με τους ΠΑΟΚ και Αρη δεν έχουν λόγο να μην προχωρήσουν την υπαγωγή του στο συγκεκριμένο άρθρο.
Πάντα» αυτό δεν είναι το μοναδικό θέμα που «καίει» την πολύπαθη οικονομικά ΠΑΕ. Η διοίκηση του ΟΦΗ tis τελευταία pepes βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Σήφη Δασκαλάκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη, οι οποίοι στις αρχές της εβδομάδας κατέθεσαν προσφυγή σε βάροε του συλλόγου. Στόχος της είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με την πλευρά των ποδοσφαιριστών, πράγμα το οποίο προς το παρόν μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς και οι δύο έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και αξιώνουν ένα επιπλέον ποσό πέρα από τα οφειλόμενα. Στον αγωνιστικό τομέα, εν όψει Ατρόμητου, ο Avrcovns Πετρόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο. Αρκετές πιθανότητες να προλάβουν τη μάχη με τους Περιστεριού έχουν και οι Αρτόλα, Μιλιάζες.
ΦΩΣ: Σκέφτεται Κουτσιανικούλη ο Γκατούζο για Ατρόμητο
Κάτι οι πολλές και σημαντικές απουσίες του ΟΦΗ ειδικότερα σε ακραίους παίκτες, κάτι η διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο να ψάξει να βρει λύσεις για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας ωθούν τον Ιταλό στη σκέψη να ετοιμάσει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη προκειμένου να καλύψει τη θέση του αριστερού ακραίου. Η δεδομένη απουσία του ΜΙλιάζες σε πρώτη φάση αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Άρτολα, Σίσιτς, όπως και ο Ράζακ, που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου, έχουν φέρει τον ταχύτατο ποδοσφαιριστή στην πόρτα της ενδεκάδας της ομάδας του Ηρακλείου.
Το βέβαιο είναι ότι ο Γκατούζο ψάχνει κάτι διαφορετικό για το παιχνίδι που ακολουθεί, αφού μετά τα πρώτα ματς ήταν φανερή η δυσφορία του για την αδυναμία της ομάδας να λειτουργήσει όπως αυτός επιθυμεί στο παραγωγικό κομμάτι.
Στο μεταξύ και με αφορμή την ανάκληση της άδειας στον ΟΦΗ υποστήριζαν ότι η εξέλιξη δεν τους ανησυχεί, καθώς η απόφαση αυτή ήταν φυσιολογική μετά την προσφυγή της ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια. Πάντως μέχρι τώρα αποφεύγουν να πάρουν θέση σε όσα συμβαίνουν και κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Μάλιστα, όπως ακούστηκε, στις προθέσεις της διοίκησης είναι να ζητηθεί αναβολή στην προγραμματισμένη για τις 26 του μηνός αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ στο πτωχευτικό άρθρο 99 προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στους ανθρώπους της ομάδας για να προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση. Όσον αφορά τις δύο τελευταίες μεταγραφές, στον ΟΦΗ υποστήριζαν ότι η απαγόρευση ισχύει για τον Ιανουάριο, συνεπώς δεν τίθεται θέμα για τους Απόνιο και Μερεμπασβίλι.
• Σε καλύτερη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Μερεμπασβίλι συγκριτικά με τον Απόνιο, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Γεωργιανός θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ενώ ο Ισπανός κάπου έναν μήνα για να υπολογίζεται από τον Γκατούζο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook