«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

 

Sportday: «ΜΠΑΛΩΘΙΑ»

O OΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (1-0)

Ο ΟΦΗ δεν είναι -και δύσκολα θα γίνει- ομάδα θελκτική. Ομάδα που θα βγάζει ευκαιρίες και θα προσφέρει θέαμα. Είναι, όμωςομάδα που για να την κερδίσεις, πρέπει να μοχθήσεις πολύ. θα σου βγάλει την ψυχή.
Κι αν κάνει πως σκοράρει πρώτη, άντε να της βάλεις γκολ μετά.
Οπως ακριβώς συνέβη χθες στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου ο ΟΦΗ σημείωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του με το ίδιο σκορ (1-0). που το είχε κάνει και με τον Παναιτωλικό.
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να προηγηθεί, ο Ναπολεόνι «σπατάλησε» τη μοναδική κλασική ευκαιρία που έκαναν οι Περιστεριώτες στο ματς. στέλνοντας άουτ την μπάλα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ (ακόμα ένα χαμένο για τον Ιταλό) στο 12′ και ο ΟΦΗ περίμενε τη στιγμή του. Την βρήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όταν ο Τζορτζ στην πρώτη επαφή με την μπάλα έκανε υπέροχη ενέργεια και έδωσε «πάρε – βάλε» στον Περογαμβράκη.
Η δεκάλεπτη διακοπή, λόγω πτώσης του ρεύματος στο γήπεδο, αμέσως μετά το γκολ. έμοιαζε με το μπλακ άουτ που έχει πάθει και ο Ατρόμητος στα δύο τελευταία ματς.
Μία ομάδα που την ξέραμε παραγωγική, έχει σχεδόν μεταλλαχθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το γκολ που δέχτηκαν, οι Περιστεριώτες δεν δημιούργησαν ουτε μια φάση της προκοπής για να φτάσουν στην ισοφάριση και ο ΟΦΗ κράτησε με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ.
Οσο η ώρα περνούσε και το 1-0 έμενε, ο Γκατούζο έβαζε στο γήπεδο αμυντικογενείς παίκτες, δημιουργώντας «τοίχο» μπροστά από τον Λόρια. που όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Ο Παράσχος δεν βοηθήθηκε από τις δικές του αλλαγές, με εξαίρεση τον Γεωργίου που ήταν ο πιο δραστήριος, με αποτέλεσμα το γκολ του Περογαμβράκη (πρώτο που δέχεται ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα) να κρίνει και το ματς που τελείωσε στο 104′.

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ,ΕΞΑΛΛΟΣ 0 ΓΚΑΤΟΥΖΟ «ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ», ΕΙΠΕ 0 ΙΤΑΛΟΣ

 

Επεισόδιο μεταξύ του Στάθη Ταυλαρίδη και του Γιώργου Μακρή απειλήθηκε μετά το τέλος του ματς. Οι δύο τους αντάλλαξαν βρισιές μπροστά από τα αποδυτήρια και απειλήθηκε σύρραξη, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων έλαβε τέλος. Ο Γιάννης Αγγελόπουλος το είπε σε έντονο ύφος στον Λιαχούδη για τις καθυστερήσεις του ματς. Ο Ναπολεόνι κατά τη διάρκεια της αλλαγής του δυσανασχέτησε και δεν το έκρυψε, αφού ξεστόμισε κάποια… γαλλικά προς τον Γιώργο Παράσχο.
Απίστευτο ξέσπασμα από τον Τζενάρο Γκατούζο που ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει. «Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω το καράβι. Μην ακουμπάτε το καράβι και τους παίκτες μου. Εγώ τους ακουμπάω, όχι εσείς. Από την ημέρα που τελείωσε το φιλικό με τον Εργοτέλη. πήγα στα αποδυτήρια και μίλησα στους παίκτες. Είπα ότι αν δεν αλλάξουν στυλ παιχνιδιού, θα φύγω. για να τους πιέσω και για να καταλάβουν σε ποια ομάδα παίζουν.
Ηρθα εδώ για να δουλέψω», είπε.

 

ΦΩΣ: ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ…

 

ΙΤΑΛΙΚΟ εμφύλιο περίμεναν οι περισσότεροι, ότι θα έβλεπαν χθες απόγευμα στο Ηράκλειο. Με πρωταγωνιστές τον Τζενάρο Γκατούζο του ΟΦΗ και τους Λουιτζι Τσέναμο. Στέφανο ΝαποΛεόνι του Ατρόμητου! Τελικά ο τεχνικός της κρητικής ομάδας …έκανε «Σκάλα του ΜιΛάνου» για δεύτερη φορά (την πρώτη ήταν με τον Παναιτωλικό), μέσα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, το ‘Γεντί Κουλέ·! Και έτσι κατακτήθηκε πάλι νικηφόρο, με το ίδιο σκορ, αποτέλεσμα! Η διαφορά, ως προς το χρονικό σημείο, που επιτεύχθηκαν τα γκολ, ήτοι στις καθυστερήσεις εναντίον του Αγρινίου, από τον Αντώνη Πετρόπουλο, ενώ χθες μόλις στο πρώτο λεπτό του β’ ημίχρονου, από τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη . Πάντως, και στο χθεσινό σκοράρισμα «υπήρξε», αλλά έμμεσα, αναφορά στον Πετρόπουλο, γιατί ο τραυματισμός του, από τις σκληρές συγκρούσεις με τον πρώην «Ομιλίτη», τον εορτάσαντα Ευστάθιο Ταυλαρίδη, προκάλεσε την αλλαγή του με τη λήξη του α’ ημιχρόνου. Ο αντικαταστάτης του Αθηναίου σέντερ φορ, ο 21 χρόνος Μάιρον Τζορτζ ήταν αυτός, που σερβίρισε το γκολ στον Περογαμβράκη, αλλά και γενικότερα ήταν ο κορυφαίος παίκτης του νικητή, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο, που οι θεατές αναρωτήθηκαν: Ο Κοσταρικανός είναι σωστό να μένει στον πάγκο, για να παίζει βασικός ο Πετρόπουλος ή ο Περογαμβράκης; Η απάντηση ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Γκατούζο, που είναι σε θέση, μέσω και των προπονήσεων της εβδομάδας, να ξέρει καλύτερα από τον οποιονδήποτε άλλο, αν ο Τζορτζ είναι για τον πάγκο και για αλλαγή, όπως (αν είναι) και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης…
• ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, έτσι και χθες ο άλλοτε άσος της Μίλαν, ο 37χρονος Τζενάρο Γκατούζο αποτέλεσε «την πριμαντόνα· στην ηρακλειώτικη… ·Σκάλα του Μιλάνου»! Αυτό συνέβη για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπως, πάλι με τον τρόπο, που επέμεινε στο «3-5-2», ερμηνεύοντας με τα δικά του κριτήρια τόσο το πώς αγωνίζεται ο Ατρόμητος (βασικά με στηρίγματα του, για το σκοράρισμα, τα στημένα), όσο και για το ντεφορμάρισμα, στο οποίο βρίσκεται η περιστεριώτικη επίθεση. Εμπιστεύτηκε, λοιπόν, τους Αντελέγια – Μεϊτέ – Τριποτσέρη και σε αυτή την 3άδα να δίνουν βοήθειες από τα μεν άκρα οι Στάθης – Μονιάκης, από δε τον άξονα ο Μακρής, ενώ πιο μπροστά, από τον αρχηγό να κάνει «βρόμικη, ανασταλτική, δουλειά» ο έμπειρος Κάλάιτζιτς. Προκειμένου για το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα, δηλαδή τα κόρνερ και τα φάουλ, με εκτελεστή κυρίως τον Ούμπιντες, ο Ιταλός κόουτς πίστεψε πολύ και στον 29χρονο διεθνή Γεωργιανό τερματοφύλακα, τον Γκιόργκι Λόρια, που χάρη στο εντυπωσιακό ανάστημά του (1.96) όταν χρειάστηκε «έγινε» και κάτι σαν «4ος στόπερ» (π.χ.
στη φάση του 78′, κατά του Παπάζογλου). Ο Γεωργιανός ήταν, πράγματι, πολύ καλός μέσα στην περιοχή του, ενώ δεν στοίχισε στην ομάδα του, ότι «δεν ξέρει μπάλα», όπως αποδεικνύεται για οποιονδήποτε τερματοφύλακα, όταν αυτός χαρίζει σε αντιπάλους τη στρογγυλή, κατά το διώξιμο από τον χώρο του. Ο Λόρια «τροφοδοτούσε» τους Περιστεριώτες, αλλά εκείνοι με τις αδυναμίες, που είχαν και χθες, δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν.
• Ο ΤΖΕΝΑΡΟ ΓΚΑΤΟΥΖΟ είδε οωστά το παιχνίδι, μέτρησε χωρίς έπαρση το αληθινό μήκος του σώματος του ΟΦΗ και δεν ζήτησε υπερβολικά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Επί 95 λεπτά ήταν «κοντά και πάνω από το κεφάλι τους», κατεύθυνε, με πολλές παρατηρήσεις, τα «έμβολα» Μονιάκη – Στάθη Μακρή, ήταν και πάλι ένας φανατισμένος εμψυχωτής. Ανέλαβε δε να ζητήσει εξηγήσεις, από τους διαιτητές, και για τη διακοπή (από το 46′ και για ένα δεκάλεπτο), λόγω βλάβης των προβολέων, προκειμένου …να μην ξεθυμάνουν το πάθος και ο ενθουσιασμός των παικτών του, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ. Λες και οι διαιτητές… προκάλεσαν το όποιο πρόβλημα στους… «παροιμιώδεις», για… «τα κουζουλά τους» πυλώνες του «Γεντί Κουλέ»! Ο Γκατούζο, επίσης, αισθανόταν ή αλλιώς έζησε και αυτό το εντός έδρας ματς, θαρρείς και ο κ.
Πουλινάκης έχει κάνει …μεταγραφή παίκτη, από τηΜίλαν και όχι εκκολαπτόμενου προπονητή! ” Στον μικρό χώρο, που μπορεί να κινείται μπροστά από τον πάγκο του, κάλυψε …τοσα χιλιόμετρα, με το πέρα δώθε, που θα μπορούσαν να συναγωνιστούν εκείνα, που κατέγραψε, ως «ο τρεχαλατζής» της Μίλαν! Ολο άγχος, καταϊδρωμένος (με το μακρυμάνικο πουκάμισο του λίαν… αντιαισθητικό και μάλιστα …αντιπαραβαλλόμενο, ως εικόνα με τις ξανθιές και μελαχρινές Κρητικοπούλες, στην εξέδρα «σκάλα ομορφιάς»!), ήταν «ένας από τους 14, που έπαιξαν»! Και μετά τη λήξη έδωσε ξανά την παράστασή του, με τα συγχαρητήρια, προς καθένα ξεχωριστά τους… «συμπαίκτες» του! Αυτή τη φορά δεν σκαρφάλωσε στην πλάτη του σκόρερ (όπως είχε κάνει με τον Πετρόπουλο, στην πρεμιέρα), εκτός των άλλων γιατί από το 76′ είχε αλλάξει τον Περογαμβράκη.
Όμως, αν έπρεπε να επαναλάμβανε…«την ορειβασία του», δικαιούταν αυτή την ιδιαίτερη διάκριση, ο Κοσταρικανός Μάιρον Τζορτζ Αυτός ήταν ο -Μ.ν.Ρ.» του αγώνα, ο παίκτης, με το λαμπρό κατόρθωμα, ότι από το 46′ ως το 93′ προκάλεσε ναυτία στην άμυνα, η οποία διατηρούσε, ως χθες, ανέπαφη την εστία της! Ότι ο Τσέναμο δέχτηκε το πρώτο φετινό γκολ δεν ήταν τόσο εξαιτίας μιας αδύναμης στιγμής του Σωκράτη Φυτανίδη, άλλα όσο στην ικανότητα του νεαρού Κοσταρικανού, ασύλληπτου, διορατικού, γρήγορου και ομαδικότατου, που προετοίμασε γκολ και στους Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη, όμως εκείνοι δεν είχαν το απόλυτα εύκολο έργο, όπως ο Περογαμβράκης στο 46′.
– για να δείξει προπάντων στους συμπατριώτες του, ότι «Μελλοντικά η Μίλαν θα τον χρειαστεί όπως κάνει τώρα με τον Φίλιπο Ιντζάγκι»! • ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ σημείο και μετά (το 82′ συγκεκριμένα) ο ασφαλώς πετυχημένος επαγγελματίας, ο πέρα από κάθε αμφιβολία πολύ φιλόδοξος, ακόμη, ο φι-λό-τι-μος και με πανύψηλο σεβασμό προς ό,τι αντιπροσωπεύει και γι’ αυτόν ο Ατρόμητος του Γιώργου Σπανού, είχε μέσα στο τερέν επτά (!) επιθετικογενείς. Ο Γιώργος Παράσχος, για τον οποίο όλα τα προηγούμενα, άφησε μέσα φυσικά τον Τσέναμο, μαζί με τους Νόστο – Ταυλαρίδη – Φυτανίδη. Από το 69′ με την είσοδο του πολυσύνθετου και ηγετικού Τάτου θέλησε να ενισχύσει την οργάνωση του παιχνιδιού, σε ημέρα, που οι Ούμπιντες – Πίτου – Δημούτσος παρέπαιαν. Στο 74′ πρόσθεσε τον χαμηλοβαρύ Γεωργίου, αντί του Δημούτσου, για να πάρει πλευροκοπήσεις και διεισδύσεις, κάτι, που είχε όποτε το επιθυμούσε ο αντίπαλος κόουτς, μέσω του Περογαμβράκη (και από το 85′ του Κουτσιανικούλη). Και στο 82′ με τον Φάμπιο (αντί ενός αμυντικού, του Κούρου) να κερδίσει μάχες προ και μέσα στην κρητική περιοχή, δεδομένου ότι οι αμυντικοί του Γκατούζο είχαν εστιάσει την προσοχή τους πάνω στους Καραμάνο Παπάζογλου. Εκανε τις κινήσεις, που έκρινε σωστές, απαραίτητες, ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός. Ομως, θα παραδέχτηκε και αυτός, μετά τη λήξη, ότι η ομάδα του δεν έχει ενέργεια, δεν βρίσκει ρυθμό, δεν έχει φρεσκάδα. Και συμβαίνουν τα πολλά αρνητικά, είτε γιατί και αυτό το καλοκαίρι… «δεν γνώρισαν καλοκαίρι» οι παίκτες, λόγω προετοιμασίας για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Είτε γιατί οι «παλαιοί» της ομάδας έχουν υπερφορτωμένο «σκαρί».
Από δε τους νέους δεν έχει προκύψει κάτι έκτακτο, κάτι ιδιαίτερο, κάτι ανάλογο με αυτό, που συναντάμε π.χ. στον ΠΑΟΚ ακόμη και με τον Φάνη Τζανδάρη. θα χρησιμοποιούσαμε την έκφραση, καταλήγοντας, ότι και ο χθεσινός Ατρόμητος έμοιαζε με «κουρασμένο παλικάρι». Παράλληλα με το «κατεπείγον σήμα», προς τον Παράσχο, να αναζητήσει νέους διαδρόμους, άλλους τρόπους, πέρα από το μονότονο και πασίγνωστο πια, σε όλους, «κόρνερ-φάουλ, φάουλ-κόρνερ». Χρειάζεται ε-ξέ-λι-ξη το παιχνίδι της ομάδας, που αδικεί τον εαυτό της, όταν χάνει στο «Γεντί Κουλέ», αφού έχει αρκεστεί σε… μία όλη και όλη πολύ μεγάλη ευκαιρία, για γκολ, εκείνη στο 12′, από τον «τελματωμένο» Ναπολεόνι! • Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΧΟΥΔΗΣ. πλαισιωμένος από τους συμπολίτες του, Δημητριάδη και Μερκενίδη, είχε τη δυσκολία στη φάση του 27′ (με την μπάλα στο απλωμένο αριστερό χέρι του Νάστου) και το πώς θα απέτρεπε την όξυνση των πνευμάτων σε φάσεις, που προπάντων περιείχαν την υπερμαχητικότητα του εορτάζοντα Στάθη Ταυλαρίδη (τελικά χρεώθηκε με κάρτα στο 40′ και με τον τραυματισμό του Πετρόπουλου). Δεν ήταν από τις διαιτησίες, που θα διέθετε κανείς υψηλούς τόνους, για εγκώμια, αλλά ούτε από αυτές, που χαρακτηρίζονται αποτυχημένες. Ο Μακεδόνας πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο για να τονώσει και τη διαιτητική προσωπικότητά του – σε πείσμα όσων θεωρούν, πως αυτό το στοιχείο είναι έμφυτο και δεν αποκτάται.

Γκατούζο: Είμαι ο καπετάνιος.
Τρομερό ξέσπασμα από τον προπονητή του ΟΦΗ Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου έβγαλε όλα τα νεύρα και τη συσσωρευμένη πίεση από τα όσα είχε διαβάσει και ακούσει το προηγούμενο διάστημα σχετικά με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το προπονητικό επιτελείο και τις σχέσεις του με τους παίκτες: «Την πρώτη ημέρα που ο Μάνθος Πουλινάκης ήρθε στην Ιταλία, μου εξήγησε αναλυτικά και μου είπε τα πάντα για τον ΟΦΗ. Αλλά εννοώ τα πάντα. Εάν αναρωτηθείτε ποιος είναι ο μισθός μου εδώ και του τεχνικού τιμ θα καταλάβετε ότι εγώ ήρθα εδώ για να δουλέψω. Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω το καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω φεύγω. Το ξέρω ότι έχω πολλές δυσκολίες. Αλλά εγώ δουλεύω 12-13 ώρες. Κάποιες φορές κερδίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε.
Αλλά δεν θα ακουμπάτε τη δουλειά μου και τους παίκτες μου.
Εγώ ακουμπάω τους παίκτες μου, όχι εσείς. Και αυτά που γράφτηκαν είναι όλα μαλακίες. 100% μαλακίες. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω λάβει τηλεφωνήματα από 4-5 προέδρους και μου έχουν πει να φύγω. Εγώ θα μείνω εδώ. Η οικογένεια μου ζει στην Κρήτη. Δεν ήρθα για διακοπές. Και για αυτό τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες. Ένας χρόνος εδώ είναι σαν να έχω περάσει δέκα χρόνια σε άλλη ομάδα. Δεν πάμε σπίτι να κλάψουμε επειδή έχουμε προβλήματα αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Αυτοί οι τύποι που έγραψαν αυτά, δεν είναι ότι δεν σέβονται εμένα που δεν είναι το πιο σημαντικό, αλλά δεν σέβονται την Κρήτη και τον κόσμο του ΟΦΗ. Να πάνε να γα… Κάθε μέρα μιλάμε όσοι είμαστε στην ομάδα και αυτό λέμε ότι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ξέρω ότι έχουμε προβλήματα, αλλά ποιες ομάδες δεν έχουν προβλήματα. Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα.
Εδιωξα δύο παίκτες επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τους κανόνες. Μπορεί να είναι καλό για αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημά μου. Δεν έχει σημασία αν κατάγονται από την Κρήτη, ή από την Αφρική. Για όλους οι κανόνες είναι οι ίδιοι. Δεν είμαι χαρούμενος που αναγκάστηκα να διώξω τον Φραγκουλάκη και τον Δασκαλάκη αλλά δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και μετά από δύο εβδομάδες, έβλεπα κάθε μέρα την εφημερίδα και έγραφαν μαλακίες.
Η πόρτα του γραφείου μου 24 ώρες το 24ωρο, αν θέλουν οι δημοσιογράφοι ή οι οπαδοί, είναι πάντα ανοικτή. Με συγχωρείτε για τον τόνο της φωνής μου όμως σας παρακαλώ σταματήστε. Θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο και όχι για πράγματα που δεν συμβαίνουν. Εδώ μιλάμε για το τίποτα.
Έγραψαν ότι μίλησα με τον πρόεδρο ότι θα πληρώσω εγώ την αποζημίωση των παικτών που έφυγαν, αυτό είναι ψέμα».
Για το ματς με τον Ατρόμητο, ο Γκατούζο ειπε: «Είχαμε πολλές απουσίες αλλά παίζαμε εντός έδρας. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και όλοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της. Δεν είναι μόνο ότι παίξαμε με καρδιά και πάθος. Αλλά παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και οι παίκτες έκαναν αυτά που κάνουν στην προπόνηση. Παίξαμε με καρδιά αλλά παίξαμε και σωστό ποδόσφαιρο».

Παράσχος: πληρώσαμε την αστοχία

Σε αντίθεση με τον χειμαρρώδη Γκατούζο, c προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Παράσχος δεν είχε διάθεση να πει παραπάνω απο δυο λόγια για το μοτς: -·Δυστυχως ήταν μια αναπάντεχη ηττα γιατί στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Πληρώσαμε την αστοχία μας, απο εκεί και πέρα στη μοναδική ευκαιρία του ο ΟΦΗ, σκόραρε.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά, δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους για να γίνουμε επικίνδυνοι».
Για τη διακοπή σχολίασε. «Σίγουρα, μας επηρέασε μέχρι να μπούμε ξανα οτο παιχνίδι, αλλά αυτο δεν είναι αφορμή ή δικαιολογία για να πούμε κάτι άλλο. Αυτήν τη φορά ευτυχώς δεν προέκυψε πτώση πυλώνα, αλλά έπεσε το ρεύμα με συνέπεια να διακοπεί το ματς για δέκα και πλέον λεπτά, μέχρι να αποκατασταθεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο διαιτητής υπέδειξε 12 λεπτά καθυστέρησης.
– Στο τέλος του ματς υπήρξε ένταση ανάμεσα σε παίκτες και στελέχη των δύο ομάδων. Το κακό ξεκίνησε ανάμεσα στους Ταυλαρίδη και Μακρή, με τους δύο παίκτες να μαλώνουν σαν τα κοκόρια όσο το ματς βρισκόταν σε εξέλιξη και να δίνουν συνέχεια και μετά το τελικό σφύριγμα. Σε έξαλλη κατάσταση πήγε στην καρδιά της έντασης και ο Γιάννης Αγγελόπουλος, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και της αστυνομίας το επεισόδιο έλαβε τέλος.
Στα αποδυτήρια του Ατρόμητου πήγε μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Σπανός και τα έψαλλε στους παίκτες για την απόδοσή τους. Μέχρι έξω στον διάδρομο ακούγονταν οι φωνές του ισχυρού άνδρα των «κυανόλευκων».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook