“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Goal

Τη στήριξη του στο πρόσωπο του Τζενάρο Γκατούζο εξέφρασε ο επίσημος ΟΦΗ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, kovovtos λόγο για «ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα» αναφερόμεvos στο προ ημερών επώνυμο δημοσίευμα του «Goal». Η ανακοίνωση ins ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικό: «Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου πόλεμο από μερίδα του Τύπου, αλλά η σιωπή pas μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όμως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι. Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ψευδή και “καθοδηγούμενα” δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο. Επίσης το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του  ανθρώπου του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας Kupios σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες. Για εμάς, κύριοι, είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατουζο είναι προπονητής του ΟΦΗ αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσά μας. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα».

Sportday

Χωρίς τον Πετρόπουλο αναχωρεί ο ΟΦΗ για τη Ζάκυνθο, όπου αύριο αντιμετωπίζει για το Κύπελλο την ομώνυμη ομάδα. Εν τω μεταξύ, η ηρακλειώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του Γκατούζο. «Η παγκόσμια ακτινοβολία του ως ανθρώπου του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας κύριος σε όλα του. απαιτεί σεβασμό από τους πάντες. Για μας είναι μέγιστη τιμή που είναι προπονητής του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Στο πλευρό του Τζενάρο Γκατούζο στέκεται η διοίκηση του ΟΦΗ. Μετά το ξέσπασμα του Ιταλού τεχνικού στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του προηγούμενου Σαββάτου, η διοίκηση της ηρακλειώτικης ομάδας προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης στην οποία κάνει αναφορά για πόλεμο προς την ΠΑΕ («δεχόμαστε επίθεση» αναφέρει), υποστηρίζει ότι «η σιωπή δεν είναι αδυναμία» και καταλήγει ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να προφυλάξουμε τον Γκατούζο». Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε ένα άνευ προηγουμένου “πόλεμο” από μερίδα του Τύπου, , αλλά η σιωπή μας μέχρι σήμερα δεν σημαίνει αδυναμία, όπως εσφαλμένα έχουν συμπεράνει ορισμένοι. Η μεγαλύτερη διάψευση σε όλα αυτά τα ΕΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ γραμμή με ψευδή και “καθοδηγούμενα” δημοσιεύματα ήρθε από τον ίδιο τον προπονητή με τον πιο κατηγορηματικό και παραστατικό τρόπο. Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η παγκόσμια ακτινοβολία του ως άνθρωπος του αθλητισμού αλλά κυρίως το γεγονός ότι είναι ένας κύριος σε όλα του, απαιτεί σεβασμό από τους πάντες. Για μας κύριοι είναι μέγιστη τιμή που ο Τζενάρο Γκατούζο είναι προπονητής του ΟΦΗ αλλά κυρίως είναι μέγιστη τιμή που ένας άνθρωπος όπως ο Ρίνο βρίσκεται ανάμεσά μας. Και θα κάνουμε τα πάντα για να τον προφυλάξουμε από ανώνυμα, καθοδηγούμενα και ψευδέστατα δημοσιεύματα».
Με δεδομένη την κατάσταση αυτή και με σαφώς ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στον ΟΦΗ ετοιμάζονται για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου στη Ζάκυνθο, ενώ για την Κυριακή υπάρχει το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή για το αυριανό ματς ενδέχεται να συμπεριληφθεί ο Σίσιτς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και είναι πλέον θέμα του Ιταλού τεχνικού να αποφασίσει αν θα τον υπολογίζει, ενώ αντίθετα εκτός πλάνων θα μείνουν, τουλάχιστον γι’ αυτό το παιχνίδι, οι Πετρόπουλος, Άρτολα, Ράζακ, Μιλιάζες που θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. «Λέει ψέματα ο Γκατούζο» Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης και επιτέθηκαν στον Τζενάρο Γκατούζο αποκαλώντας τον «ψεύτη» γι’ αυτά που ισχυρίστηκε ο Ιταλός τεχνικός και αποτέλεσαν την αιτία της αποπομπής τους από τον ΟΦΗ. Σε ραδιοφωνική τους συνέντευξη στο Ράδιο 984 οι δύο παίκτες μεταξύ άλλων τόνισαν: « Ολα είναι ψέματα, μας θίγει ως χαρακτήρες και ως προσωπικότητες. Έλεγε ότι είμαστε ρουφιάνοι, μόνο οι ρουφιάνοι επιβιώνουν και δεν είμαστε τέτοιοι». Μάλιστα ο Φραγκουλάκης επεσήμανε: «Δεν τα λέω αυτά για να γυρίσω, θέλω να προστατέψω το όνομά μου, λασπολογούν εναντίον μου και δεν θα βρω ομάδα τον Δεκέμβρη. Γιατί είπε ότι αν δεν φύγουμε εμείς δεν κάνει προπόνηση, τι είμαστε, δολοφό Από την πλευρά του ο Δασκαλάκης υποστήριξε: «Βγήκε μπροστά σε όλους τους παίκτες και είπε “δεν θέλω να τους βλέπω, τους πληρώνω το συμβόλαιο να φύγουν” και μετά το διέψευσε Αν χτυπάει το χέρι να βγει και να ορκιοτεί στην οικογένειά του να δούμε αν είναι μάγκας. Αν μετριέται έτσι αυτή η κατάσταση. Ήταν μπροστά όλη η ομάδα. Εγώ μετά από όλο αυτό μπορεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook