Πρώτα η Ζάκυνθος και μετά ο ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στον ΟΦΗ δεν μένουν στις… δάφνες της νίκης επί του Ατρομήτου και κοιτάνε τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Μία σημαντική ένεση ηθικού και όχι μόνο ήταν η νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου όμως στον ΟΦΗ δεν μένουν στις… δάφνες της νίκης αυτής και κοιτάνε τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη ο ΟΦΗ ρίχνεται στην “μάχη” του Κυπέλλου με αντίπαλο την Ζάκυνθο με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί σήμερα με πτήση τσάρτρ για τα Επτάνησα.

Στην συνέχεια ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ στην Τούμπα όμως στον ΟΦΗ κοιτάνε τα ματς ένα ένα και το σύνθημα είναι: “Πρώτα η Ζάκυνθος και μετά ο ΠΑΟΚ”.

Το βάρος έχει πέσει στους τραυματίες αφού και την Δευτέρα Πετρόπουλος και Μιλιάζες έκαναν θεραπεία ενώ οι Ραζάκ και Αρτόλα προπονήθηκαν μόνοι τους σε αυξημένους ρυθμούς.

Ο Σίσιτς πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να παίξει για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς της Κρητικής ομάδας, αν βέβαια συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης, όπου θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την προπόνηση που ξεκίνησε το πρωί στις 9.30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook