Ροτέισον από τον Γκατούζο με αρκετές αλλαγές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ άφησε στο Ηράκλειο Πετρόπουλο, Μεϊτέ ενώ αναμένεται να ξεκουράσει και αρκετούς εν όψει του αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Ζάκυνθο για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου και όπως γίνεται κατανοητό, ο “Ρίνο” κοιτάζει και το μέλλον καθώς θέλει να κάνει ένα συγκεκριμένο ροτέισον προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές, από την στιγμή μάλιστα που ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Εκτός 11αδας αναμένεται να μείνουν οι Στάθης, Μονιάκης, Περογαμβράκης και Λαμπρόπουλος με τον Γκατούζο να δίνει φανέλα βασικού στον Ζάχο Μαραθιανό που πρόκειται να παίξει στην θέση του δεξιού μπακ – χαφ. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Ιταλός τεχνικός, ο Λόρια θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μαραθιανό και Κουτσιανικούλη να παίζουν στα άκρα ενώ η τριάδα στην άμυνα έχει δοκιμαστεί ξανά στο φιλικό με τον Εργοτέλη: Ο Μακρής θα παίξει σε ρόλο λίμπερο με τους Αντελέγιε, Φαζό να αγωνίζονται στις θέσεις των στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης με τον Ροβίθη να αγωνίζεται πιο μπροστά και τους Τζορτζ, Φερούζ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook