Να βάλει θεμέλια πρόκρισης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα θεμέλια που χρειάζονται για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος θέλει να βάλει στην Ζάκυνθο ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα (16:30 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule.

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του ο ΟΦΗ θέλει να πάρει τη νίκη στην Ζάκυνθο και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Τζενάρο Γκατούζο άφησε εκτός αποστολής τον Μεϊτέ για να του δώσει ανάσες εν όψει της αναμέτρησης στην Τούμπα, ενώ , εκτός αποστολής έμεινε και ο Αντώνης Πετρόπουλος προκειμένου να είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ καθώς ο 28χρονος φορ αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που του άφησε “ενθύμιο” ο Ταυλαρίδης.

Την 18μελή αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι:

Λόρια, Στάθης, Μονιάκης, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Αγριμάκης, Τζορτζ, Φερούζ, Ροβίθης, Δαμιανάκης, Μαραθιανός και Κουτσιανικούλης.

Εκτός έμειναν οι Σίσιτς, Μιλιάζες, Αρτόλα, Ραζάκ, Απόνιο, Μερεμβασβίλι, Μανιδάκης, Γιαγκιόζης, Πετρόπουλος, Μπολάκης και Μειτέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook