“Χ”άλι στην Ζάκυνθο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν ικανοποίησε καθόλου με την εμφάνιση του, έμεινε στο 1-1 με την Ζάκυνθο, και οι ευκαιρίες που δόθηκαν από τον Γκατούζο έμειναν… ανεκμετάλλευτες.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Ιταλός τεχνικός έδωσε φανέλα βασικού σε αρκετές “ρεζέρβες”, ο ΟΦΗ απογοήτευσε με την εικόνα του αφού παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με γκολ – πέναλτι του Μακρή, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ενώ είχαν και τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει τον ΟΦΗ με την αμυντική τριάδα που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον Εργοτέλη όπου ο Μακρής έπαιξε σε ρόλο λίμπερο και οι Αντελέγιε, Φαζός δεξιά και αριστερά αντίστοιχα με τους Ροβίθη – Κουτσιανικούλη να αγωνίζονται ως ακραία μπακ. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κάλαϊτζιτς, Μπανούσης και τον Μαρυθιανό να παίζει λίγο πιο μπροστά έχοντας εντολές για να “φτιάχνει” το παιχνίδι του ΟΦΗ ενώ οι Φερούζ, Τζορτζ θα παίξουν στην επίθεση και για πρώτη φορά μαζί.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού και θα λέγαμε ότι μάλλον μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο ενώ η Ζάκυνθος – που μεταξύ μας δεν είχε να χάσει και τίποτα – ήταν ορεξάτη και προσπαθούσε να απειλήσει. Στο 22′ ο Κρολ βρέθηκε μόνος στην περιοχή του ΟΦΗ ωστόσο καθυστέρησε με αποτέλεσμα ο Λόρια να του κλείσει τον δρόμο και στην συνέχεια να απομακρύνει την μπάλα ο Φαζός. Τελικά το γκολ ήρθε στο 45′ όταν ο Τζορτζ κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο Μακρής κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκατούζο έριξε στο παιχνίδι Περογαμβράκη, Λαμπρόπουλο προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα του ΟΦΗ δίχως ωστόσο να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ζάκυνθος κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα πανέμορφο γκολ του Βαρέλα που με ένα καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό “γάμα” του Λόρια. Το γκολ έδωσε θάρρος στους γηπεδούχους που και νωριτερα είχαν απειλήσει με τον Ευθυμιάδη και την κεφαλιά του Οικονόμου. Μάλιστα, στο 82′ ο ΟΦΗ απειλήθηκε με ήττα αλλά ο Λόρια αντέδρασε σωστά αποκρούοντας την μπάλα στο σουτ του Χατζησάββα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook