“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Γλύτωσε το… “ναυάγιο”

Τις εμφανίσεις «ασανσέρ» συνέχισε ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να μένουν στο 1-1 στη Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο λίγες μέρες μετά την καλή παρουσία και τη νίκη σε βάρος του Ατρόμητου ήταν απογοητευτική και θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή με τον βαθμό της ισοπαλίας. Αλλωστε το γεγονός πως ο Ιταλός μετά το φινάλε τόνισε πως «δεν δείξαμε τίποτα ως ομάδα» τα λέει όλα. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ιονίου στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έδειξε πολύ καλά στοιχεία και γέμισε αισιοδοξία τους οπαδούς της εν όψει της συνέχεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, κόντρα στη ροή του ματς ο ΟΦΗ πήρε κεφάλι στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μακρή. Το γκολ αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους γηπεδούχους και έφτασαν στην ισοφάριση στο 68′ με το εξαιρετικό τέρμα του Βαρέλα, ενώ είχαν ευκαιρίες να φέρουν τούμπα το ματς, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Λόρια φώναξε «παρών».

Sportday

Το… μυαλό του στο πρωτάθλημα

Σκούρα τα βρήκε ο ΟΦΗ απέναντι στην πολύ μαχητική Ζάκυνθο και έμεινε στο δίκαιο 1-1. Οι Κρητικοί είχαν το μυαλό τους πιο πολύ στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρά στον αγώνα Κυπέλλου αφού δεν κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ενώ παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δεν κράτησαν το προβάδισμα. Από την άλλη. οι Επτανήσιοι, έχοντας στο πλευρό τους πάνω από 3.500 φίλους τους έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, στο πρώτο τους επίσημο ματς της σεζόν και άφησαν πολλές προσδοκίες στους οπαδούς τους. Ρυθμό δεν είχε το παιχνίδι. 0 ΟΦΗ είχε την κατοχή, όμως ήταν ακίνδυνος. Η Ζάκυνθος έπαιξε με αντεπιθέσεις, ενώ αμυντικά στάθηκε εξαιρετικά. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το πρώτο μέρος δεν θα είχε γκολ στο 47′. ο Τζορτζ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Μακρής από τη λευκή βούλα έδωσε το προβάδισμα στους «μελανόλευκους». Όσο όμως ο ΟΦΗ δεν καθάριζε το ματς. τόσο η Ζάκυνθος ανέβαινε με αποτέλεσμα να φτάσει στην ισοφάριση στο 68′. με ένα γκολ-ποίημα από τον καλύτερο παίκτη της. Βαρέλα. Ο Αργεντινός με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Λόρια. φέρνοντας το ματς στα ίσα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να κάνουν την ολική ανατροπή, όμως ο Χατζησάββας δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Λόρια. Η φάση αυτή ήταν και η τελευταία του αγώνα και καταγράφηκε στο 82′.

Live Sport

Χάρηκε μόνο… με την ανθοδέσμη

Στα μάτια κοίταξε η Ζάκυνθος τον ΟΦΗ και το τελικό 1-1 αδικεί τους γηπεδούχους που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Καθώς είχαν τον έλεγχο και τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη πλευρά, ο Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος τιμήθηκε με ανθοδέσμη από τους ανθρώπους της Ζακύνθου πριν από τον αγώνα, θα πρέπει να προβληματίστηκε σίγουρα από την εικόνα της ομαδας του. Οι ευκαιρίες που έδωσε σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στις καθυστερήσει του ημιχρόνου -κόντρα στη ροή του ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακρή ενώ η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 68 με τον Βαρέλα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook