Κουκιαδάκης: «Ήταν λάθος μου που πήγα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για άνθρωπο που η συμπεριφορά του δείχνει αφερεγγυότητα αναφερόμενος στον Θεόφιλο Φαγαδάκη έκανε λόγο ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

O αντιπεριφερειάρχης Κρήτης αποχώρησε από την χθεσινή διαδικασία και ενώ ήταν σε εξέλιξη, απαντώντας στο ερώτημα γιατί προχώρησε σε αυτήν την κίνηση τόνισε ότι «το λάθος μου δεν ήταν ότι αποχώρησα, το λάθος μου ήταν ότι πήγα. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω και για αυτό είπα ότι δεν μπορώ να πω αν είναι ή όχι φερέγγυος. Όμως η πρακτική του είναι αφερέγγυα. Δηλαδή δεν ξέρω τι να πω, ο άνθρωπος ήθελε δημοσιότητα, ήρθε σαν ομογενής από την Αμερική…»

Όσον αφορά τα λάθη που έγιναν στον ΟΦΗ, ο Ευρυπίδης Κουκιαδάκης υπογράμμισε λέγοντας πως «σε κάθε περίπτωση θα γίνουν παραλείψεις, θα γίνουν και λάθη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν έγινε η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος που δεν υπήρχε η κρίση θα μπορούσαν να είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα χρήματα. Εκεί έγινε το μεγάλο λάθος. Από τότε είχα επισημάνει σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι η λύση της πολυμετοχικότητας είναι η πολυκαταστροφή. Αποδείχθηκε και σε μεγαλύτερα σωματεία από τον ΟΦΗ, όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν το αντέχουμε ως χώρα. Επομένως δεν μπορούμε να φοράμε μεταξωτή γραβάτα με σαγιονάρες».