Τα πρώτα σχέδια της διοίκησης του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που ανανεώθηκε η θητεία της διοίκησης του ΟΦΗ, ξεκίνησαν τα πρώτα σχέδια για την νέα αγωνιστική περίοδο έχοντας και ως “προίκα” 300 χιλ. ευρώ!

Αυτά τα χρήματα αποτελούν την πρώτη δόση από το τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο ΟΦΗ με τη NOVA και αυτά τα χρήματα αναμένεται να διατεθούν για να καλυφθούν οι ποδοσφαιριστές που έκαναν μια συγκλονιστική χρονιά.

Με αυτά τα χρήματα, οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν ένα σημαντικό μέρος των οφειλών που υπάρχουν προς τα πρόσωπα τους από την προηγούμενη χρονιά ενώ παράλληλα η διοίκηση του ΟΦΗ “τρέχει” το θέμα της εγγυητικής επιταγής (ύψους 400 χιλ. ευρώ) που χρειάζεται να κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην συνέχεια, στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ είναι να βάλει σε μια σειρά όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου όπως είναι η ρύθμιση των προσφυγών των προηγούμενων χρόνων.

Τα χρήματα από τα τηλεοπτικά, αλλά και  τα έσοδα από τα διαρκείας που πηγαίνουν πολύ καλά δίνουν ανάσα στην διοίκηση Μαχλά στο προσεχές διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook