«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 5 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

protoselida1

Δείτε και σήμερα,Κυριακή 5 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Τι Τρέχει με τον Απόνιο
 Εδώ ο Απόνιο, εκεί ο Απόνιο.πού είναι ο Απόνιο, Και, κυρίως, γιατί είναι εκεί όπου είναι; Διαστάσεις… αστυνομικού αναγνώσματος προσέλαβε χθες η σχέση του ΟΦΗ με τον Ισπανό μέσο, με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν να τον παίκτη να ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ισπανός απουσιάζει από τις προπονήσεις του ΟΦΗ και βρίσκεται στην πατρίδα του.
Σε αυτό συμπίπτουν και οι δύο πλευρές, και η… συνωμοσιολογική και η επίσημη.
ηΠΑΕ.
Από εκεί και πέρα. όμως. αρχίζουν οι διαφορές. Η πρώτη πλευρά ισχυρίζεται ότι η μεταγραφή είναι στον…
αέρα. αφού ο Απόνιο απογοητεύθηκε με την οικονομική κατάσταση και μετάνιωσε που υπέγραψε, ηόσω μάλλον που η ΕΠΟ δεν εξέδωσε το δελτίο του. με συνέπεια να μην παίζει.
Από τη μεριά τους. οι διοικούντες τον ΟΦΗ. που πάντως απέφυγαν να τοποθετηθούν με ανακοίνωση, διαψεύδουν αυτό το σενάριο. Οπως έλεγαν χθες. ο Απόνιο πήγε στην Ισπανία διότι θα γεννήσει η γυναίκα του. Μάλιστα, όπως ανέφεραν, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θ’ αποκτήσει το πέμπτο του παιδί! Και μια ιστοσελίδα της Μαλάγα που έκανε θέμα τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ. πουθενά δεν ανέφερε οτιδήποτε για δυσαρέσκεια humrrnil Airiu Η εξαφάνιση του Απόνιο… και άλλες ιστορίες.
του Απόνιο. Επιπρόσθετα, για να στηρίξουν τα λεγάμενά τους. επικαλούνταν και την παρουσία του Μερεμπασβίλι στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα.
που ήρθε την ίδια εποχή με τον Απόνιο (μέσα Σεπτεμβρίου), δεν έχει ούτε αυτός δελτίο κι εντούτοις δεν είχε λόγο ν’ απέχει από τις προπονήσεις.
Για το θέμα της μεταγραφής του Ισπανού μέσου και το κατά πόσο η μεταγραφή θα τεθεί σε ισχύ. έπειτα από την αφαίρεση της άδειας του ΟΦΗ.
στην κρητική ομάδα εμφανίζονται αισιόδοξοι και τονίζουν ότι τόσο ο Απόνιο.
όσο και ο Μερεμπασβίλι. παίκτες που αποκτήθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου Wmm ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ 0 ΟΦΗ. ΤΟΣΟ 0 ΓΚΑΤΟΥΖΟ. ΟΣΟ ΚΑΙ 0 ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ.
απο τον ΟΦΗ. θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Κυριακή κοντή γιορτή, όμως. Ή.για την ακρίβεια. Τετάρτη κοντή γιορτή.
Στις 8 του μήνα. όπως διαβεβαίωναν χθες οι παράγοντες της ηρακλειώτικης ΠΑΕ. ο Απόνιο θα έχει επιστρέψει από την Ισπανία και θα μπει κανονικά πάλι στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Από την άλλη. εάν τελικά η ΕΠΟ δεν του βγάλει δελτίο, η υπόθεση θα τεθεί σε διαφορετική βάση…
«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ» Νίκησε 5-2 τηνΚ-20
 0 Γκιόργκι Μερεμπσβίλι με τον Ισλάμ Φερούζ ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στο χθεσινό προπονητικό δίτερμα του ΟΦΗ με την Κ20 του συλλόγου. Ο Γεωργιανός και ο Σκωτσέζος ήταν από τους πλέον ορεξάτους στο οικογενειακό δίτερμα. μάλιστα ο δεύτερος σημείωσε το ένα από τα πέντε γκολ συνολικά του ΟΦΗ στο 5-2 επί της Κ-20.
Σκόραρε, επίσης, και ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το α’ ημίχρονο τελείωσε ισόπαλο 1-1 με γκολ των Σακλαμάκη και Σίσιτς. ενώ στο β’ μέρος σκόραραν οι Φερούζ.
Μαραθιανός (2). Λαμπρόπουλος (πέναλτι) και για τους Νέους ο Χατζάκης. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό σήμερα και αύριο, ενώ την Τρίτη θα περάσουν το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα από εργομετρικά τεστ.
ΟΦΗ: Λόρια. Αντελέγε. Μεϊτέ, Τριποτσέρης. Αρτόλα. Μονιάκης. Μακρής. Κάλα’ίτζιτς. Μερεμπασβίλι. Πετρόπουλος. Σίσιτς.
Αγωνίστηκαν και οι Φερούζ, Φαζός. Λαμπρόπουλος. Ροβίθης. Μαραθιανός.
Κ-20: Αγριμάκης. Μπολάκης.
Τουγλής. Δαμιανάκης. Ρουσάκης. Χίζι. Μανιδάκης. Σακλαμάκης. Μπάμπης. Χρηστακης.
Κοντογιάννης.
GOAL: ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΝΙΟ
Ούτε σε φιλικό παιχνίδι, onios όλα δείχνουν, δεν θα προλάβει να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Απόνιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται εδώ και μέρες στην πατρίδα του, είναι απογοητευμένος από την κατάσταση που συνάντησε cnous Κρητικούς και σύμφωνα με το περιβάλλον του δύσκολα θα επιστρέψει στο Ηράκλειο. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Απόνιο έχει παίξει και το γεγονός πως δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ, όπως και του Γεωργιανού Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Αυτό σημαίνει πως και οι δύο δεν θα μπορούν να αγωνιστούν πριν από τον Ιανουάριο.
Οι εξελίξεις με τους δύο ποδοσφαιριστή ανατρέπουν τα πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο, μιας και ο Iταλός πόνταρε πολλά στην παρουσία τους προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του στο δημιουργικό κομμάτι.
Από κει και πέρα, με τον Μίρνες Σίσιτς να επιστρέφει με γκολ, ο ΟΦΗ επικράτησε 5-2  της ομάδας Νέων του συλλόγου. Πέραν του Σλοβένου, δίχτυα βρήκαν και οι Φερούζ, Μαραθιανός(2), Λαμπρόπουλος (πέναλτι), Χατζάκης Την αρχική ενδεκάδα των Κρητικών αποτέλεσαν οι Λόρια, Αντελέγε, Μεϊτέ, Τριποτσέρπε, Αρτόλα, Moνιάκης, Mακρής, Κάλαϊτζιτς, Μερεμβιασβίλι, Πετρόπουλος και Σίσιτς Επαιξαν και οι Φερούζ, Φαζός, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης.
ΦΩΣ:Μουρμούρες στον ΟΦΗ για τις μη πληρωμές
 Τα οικονομικά προβλήματα και τα ., απόνερα τους συνεχίζονται στον ΟΦΗ. Και αυτή τη φορά εκδηλώθηκαν με τη μορφή παραπόνων και μουρμούρας από την πλευρά των παικτών για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις και δεν έγιναν κάποιες πληρωμές, όπως είχαν διαβεβαιώσει οι διοικούντες την ΠΑΕ. Η δικαιολογία που δόθηκε ήταν ότι τα χρήματα αυτά, κάπου 200.000 ευρώ, δόθηκαν για εκκρεμότητες της ΠΑΕ παρελθόντων χρόνων, κάτι που ναι μεν είναι αναγκαίο, όμως και οι παίκτες της σημερινής ομάδας περίμεναν κάποια χρήματα, τα οποία δεν πήραν.
Την ίδια στιγμή ολοένα και εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Απόνιο να ψάχνεται να βρει ομάδα στην Αυστραλία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, καθώς φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα. Η σχετική φημολογία διαδόθηκε με αφορμή την απουσία του παίκτη, όμως από την ΠΑΕ υποστήριζαν ότι βρίσκεται στην πατρίδα του για να βρεθεί κοντά στην ετοιμόγεννη γυναίκα του.
Τέλος, σε εσωτερικό διπλό που έγινε χθες με την Κ20 ο ΟΦΗ επικράτησε με 5-2. Για τους μεγάλους σκόραραν οι Μαραθιανός (2), Σίσιτς, Λαμπρόπουλος (πέναλτι) και Φερούζ, ενώ για τους μικρούς τα τέρματα πέτυχαν οι Κακλαμανάκης και Χατζάκης. Δεν αγωνίστηκαν οι Στάθης, Μιλιάζες, ενώ αντίθετα πήραν χρόνο συμμετοχής οι Άρτολα, Σίσιτς, αλλά και ο Μερεμπασβίλι που μάλιστα έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook