Δίπλα σε Παρί και Ρεάλ ο ΟΦΗ με “ανοικτή” την πόρτα του Κατάρ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το κανάλι επικοινωνίας που έχει ανοίξει ο ΟΦΗ με το Κατάρ και την Aspire Academy συνεχίζεται με Πουλινάκη, Γκατούζο να είναι φιλοξενούμενοι σε συνέδριο για την ανάπτυξη των Ακαδημιών ποδοσφαίρου και συμμετέχοντας μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι και διοργανώθηκε από την Aspire Academy με θέματα το παιδικό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη των ακαδημιών. Ο ΟΦΗ εκπροσωπήθηκε από τους Μάνθο Πουλινάκη και Τζενάρο Γκατούζο και ο σύλλογος ήταν καλεσμένος από την Αspire και ουσιαστικά ήταν αποτέλεσμα της πρόσφατης επίσκεψης της Κρητικής ΠΑΕ στο Κατάρ. Και σίγουρα πρόκειται για μια “πόρτα” που ανοίγει για τον ΟΦΗ και η οποία μπορεί να έχει αρκετά οφέλη στο μέλλον για τον ίδιο τον σύλλογο.

Στο συνέδριο πήραν μέρος 50 ομάδες από τις κορυφαίες του κόσμου, όπως Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο, Γιουβέντους, Μάντσεστερ, Λιλ, Μπενφίκα, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Σάντος, Κρουζέιρο, Ρίβερ Πλέιτ και πολλές άλλες.

Συζητήθηκαν πολύ ενδιαφέροντα θέματα και αποφασίστηκε οι ομάδες αυτές να δημιουργήσουν μια ειδική πλατφόρμα στην οποία θα κατατίθενται συνεχώς προτάσεις για όλες τους μοντέρνες και σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης των παιδιών στις ακαδημίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων περί σχετικών θεμάτων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook