“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 8 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Το περίφημο, πια. ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο. με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν τον ΟΦΗ, δημιούργησε σε αρκετούς την εικόνα ενός ανθρώπου ο οποίος στέκεται απέναντι στον Τύπο. Ισως αυτό να σκέφτηκε και ο ίδιος.
Ετσι έπειτα από μερικούς μήνες που έχει στο Ηράκλειο, ο «Ρίνο» αποφάσισε να κάνει το τραπέζι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Ο Ιταλός προπονητής τούς προσκάλεσε -μέσω της ΠΑΕσε δείπνο απόψε, σε γνωστή ταβέρνα του Ηρακλείου. Δείπνο γνωριμίας, λέει. Που πάντως, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και από τους ίδιους του ρεπόρτερ, αφού το ταμπεραμέντο του Γκατούζο υπόσχεται ενδιαφέρουσα βραδιά και πιθανόν και… είδηση.
Αλλωστε, ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα με προβλήματα και η τοποθέτηση του Γκατούζο επ’ αυτών έχει τη σημασία της. Σημειωτέον ότι το προηγούμενο διήμερο ο τεχνικός της κρητικής ομάδας είχε πάει στο Παρίσι, μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.
Μάνθο Πουλινάκη. όπου παρέστησαν σε εκδήλωση για ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Η σημερινή ημέρα. όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον για έναν ακόμη λόγο. Σύμφωνα με όσα έχουν προαναγγείλει οι άνθρωποι του ΟΦΗ. σήμερα θα επιστρέψει από την Ισπανία ο Απόνιο. Πάντως, χθες δεν βγήκε απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επί της προσφυγής του ΟΦΗ για να εκδοθούν δελτία στον Ισπανό και στον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Ετσι. δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι η επιστροφή ή μη του Απόνιο είναι σε συνάρτηση με αυτή την υπόθεση.

ΦΩΣ

Την ώρα που στον ΟΦΗ αναμένουν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ επί της έφεσης την οποία άσκησε η ΠΑΕ κατά της απόφασης της Επιτροπής Μεταγραφών να μην εκδώσει τα δελτία του Απόνιο και του Μερεμπασβίλι, στο Ηράκλειο περιμένουν να δουν μια κίνηση από την πλευρά του Ισπανού ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον ο ίδιος διατίθεται να παραμείνει στην ομάδα ή όντως ευσταθούν οι φήμες που τον θέλουν να μην είναι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ και να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με βάση την επίσημη ενημέρωση των τελευταίων ημερών ο Απόνιο βρέθηκε στην πατρίδα του για να είναι κοντά στην ετοιμόγεννη γυναίκα του. Η άδεια που είχε ο ισπανός ολοκληρώνεται σήμερα, οπότε θα πρέπει να δώσει το παρών. Η παρουσία ή η απουσία του Απόνιο θα δώσει ένα σαφές δείγμα προς τα πού βαδίζει η υπόθεση, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα είναι θετικό το αποτέλεσμα της έφεσης. Γιατί στην περίπτωση που παραμείνει ως έχει η απόφαση δεν υφίσταται θέμα μεταγραφών στην παρούσα φάση, ενώ αν τον Ιανουάριο οι παίκτες παραμείνουν στο στόχαστρο, τότε η ΠΑΕ θα έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με έναν από αυτούς. Από εκεί και πέρα και καθώς σήμερα θα ξεκαθαρίσουν πολλά στην υπόθεση των Απόνιο και Μερεμπασβίλι, στον ΟΦΗ προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής για να βελτιώσουν κάποια τακτικά κομμάτια στο παιχνίδι της ομάδας αλλά και να καταφέρουν οι Μιλιάζες και Στάθης να επανέλθουν χωρίς να χάσουν επιπλέον αγώνες.

Goal

Σήμερα ο Τζενάρο Γκατουζο θα κάνει το τραπέζι στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να βγουν ειδήσεις από αυτή τη συνάντηση γνωριμίας. Στο μεταξύ, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και το επιτελείο του Ιταλού προπονητή αναμένει τα αποτελέσματα για τα σχετικά συμπεράσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook