Τζορτζ: “Είμαι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ, με πιστεύει πολύ ο Γκατούζο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κοσταρικανός επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε στην εφημερίδα “Al Dia” για την μέχρι τώρα παρουσία του στο Ηράκλειο πλέκοντας το εγκώμιο του Τζενάρο Γκατούζο.

Το άστρο του 21χρονου επιθετικού έχει αρχίσει να λάμπει και το όνομα του αρχίζει και παίρνει διαστάσεις στην Κόστα Ρίκα. Με αφορμή την παρθενική του κλήση στην εθνική ομάδα, ο Τζορτζ μίλησε στην  “Al Dia” όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία του με τον Ιταλό τεχνικό αλλά και την παρουσία του στην Κρήτη.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τον Μάιρον Τζορτζ να λέει ότι: “Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε καλό επίπεδο. Στην Ευρώπη υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και είναι πιο ανταγωνιστικές οι λίγκες. Αυτό σε βοηθάει να ωριμάζεις ως ποδοσφαιριστής”. Όσον αφορά την συνεργασία του με τον Ιταλό τεχνικό υπογράμμισε ότι “είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Μαθαίνω αρκετά δίπλα του και ξέρω ότι με βοηθάει. Για εμένα έιναι προνόμιο να έχω έναν τόσο απαιτητικό προπονητή που είναι και γεννημένος νικητής”.

Για τις μεθόδους που ακολουθεί ο Τζενάρο Γκατούζο, ο Μάιρον Τζορτζ υπογράμμισε ότι “του αρέσει πολύ η τακτική και η στρατηγική. Είναι παθιασμένος και αυτό είναι καλό γιατί δίνει κίνητρα στην ομάδα. Είναι πειθαρχημένος προπονητής και ζητάει πολλά από τους παίκτες του ενώ είναι πολύ καλός άνθρωπος. Πιστεύω ότι έχει μπροστά του μια μεγάλη καριέρα”.

Σχετικά με το αν πιστεύει στον ίδιο ο Γκατούζο, ο Κοσταρικανός επιθετικός είπε ότι “αυτό που μου λέει, είναι ότι είμαι καλός παίκτης και πρέπει να δουλέψω για να βελτιώνομαι. Θέλω να βελτιωθώ και πάω σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και πρέπει να δουλεύω πολύ σκληρά”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σύνδεση του ΟΦΗ με τον Ρόναλντ Γκόμεζ και το ιστορικό του πρώην προπονητή του στο Ηράκλειο λέγοντας πως “δεν έχω κανένα πρόβλημα στον ΟΦΗ και έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλη η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά για να βελτιώνεται συνεχώς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook