“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 9 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου περιμένουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ για να ενημερωθούν αν θα μπορούν να υπολογίζουν στους Από νιο και Μερεμπασβίλι. Η ηρακλειώτικη ΠΑΕ έχει ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής μεταγραφών που δεν επιτρέπει την έκδοση δελτίων στους δύο ποδοσφαιριστές. Χθες η ΠΑΕ ζήτησε α* πό την ΕΠΟ να βεβαιώσει ότι οι δύο παίκτες πληρούσαν τις προϋποθέσεις των ελεύθερων παικτών ώστε να έχουν δικαίωμα να εγγραφούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η απόφαση αυτή θα εκδοθεί σήμερα. Παράλληλα η ΠΑΕ δεσμεύτηκε στη συνεδρίαση της Λίγκας να προσκομίσει έγγραφα στα οποία να φαίνεται ότι η αίτηση υπαγωγής στο πτωχευτικό άρθρο 99 αναφέρει ότι «εξαιρούνται παίκτες και προπονητές». Μέχρι τις 13 του μηνός θα πρέπει να κατατεθούν τα υπομνήματα για τις προσφυγές των Δασκαλάκη και Φραγκουλάκη. ‘ • Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΕΙ mundo deportivo» ο Τζενάρο Γκατούζο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στο πρόσφατο ξέσπασμά του μετά το ματς με τον Ατρόμητο. «Δεν έχω δει το βίντεο με την αντίδραση μου. Δεν είναι κάτι για να καυχιέμαι αλλά είπα;μόνο την αλήθεια. Είναι καλό να uf πάρχουν τέτοιες αντιδράσεις αλλά όταν ο Τύπος δεν γράφει αλήθειες αυτά έρχονται. Σίγουρα, δεν είμαι περήφανος για όσα είπα, όμως έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου αυτά τα λόγια. Πάντως είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης αντί προπονητής. Αγαπώ τη δουλειά μου.
Το να παραιτείται κάποιος, σημαίνει ότι τα παρατάει. Εγώ δεν έχω μάθει να τα παρατάω και ούτε θα το κάνω. Έχω σκοπό να πάω όσο πιο μακριά μπορώ». Σε άλλα σημεία των δηλώσεών του ο Ιταλός τεχνικός κάνει ιδιαίτερη μνεία σε τρεις ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να έχει στις ομάδες του, τους Πίρλο, Ρονάλντο και Νόιερ και χαρακτήρισε δασκάλους του τους Λίπι και Αντσελότι και μοναδικό τον Μουρίνιο, ενώ στάθηκε και στον Γκουαρντιόλα. «Μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν επαφή με τους προπονητές, μένουν μαζί στο γήπεδο και συζητούν. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό», κατέληξε.

Sportday

Με τα μούτρα στη… χαρτουρα έπεσαν στον ΟΦΗ. Αιτία: Η απόφαση που προέκυψε από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να προσκομίσει όλα τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι ο ΟΦΗ έχει εξαιρέσει όλους τους παίκτες και τους προπονητές από το άρθρο 99 προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας έδειχναν καθησυχαστικοί σε όσους ρωτούσαν επί του θέματος. Χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Η προσκόμιση των εγγράφων εννοείται ότι θα γίνει άμεσα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Έθνος

Ο Απόνιο επικοινώνησε με τους Κρητικούς και τους ζήτησε ακόμη μία μέρα άδεια ώστε να είναι κοντά στα νεογέννητα δίδυμα του. Π’αυτό που κάθονται οι «Κρητικοί» σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι αν Τελικά από Την ΕΠΟ εκδώσουν δελτία στον Απόνιο και τον Μερεμπασβίλι. Στους οποίους -ειδικά ο Γεωργιανός στις προπονήσεις δείχνει πανέτοιμος- ο Γκατούζο φέρεται να υπολογίζει πολλά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Και αν τελικά τους έχει στη διάθεσή του δεν θα είναι οι μοναδικές αλλαγές που θα προωθήσει. Ο Ιταλός ανακατεύει πολύ την… τράπουλα (πρόσωπα και σχήμα) στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook