Mανταδάκης: “Ο Μαχλάς είναι ο εγγυητής του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την απόφαση του να μην συνεχίσει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο νομικός της ΠΑΕ ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης.

Οι αναφορές του Ντίνου Μανταδάκη στον Athletic Radio 104,2

Για την απόφαση να μην συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ.:

«Είχα ξεκαθαρίσει από πέρσι την θέση μου. Συμμετείχα ως αντιπρόεδρος για να εκπροσωπώ την ομάδα στο  Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE κατά παράκληση του Νίκου Μαχλά. Φέτος στην Σούπερ Λίγκ θα πρέπει να είναι ο πρόεδρος, οπότε δεν υπήρχε ο λόγος να κρατάω  την θέση του αντιπροέδρου. Συμμετέχω στη Νομική υπηρεσία της ομάδας και θέλω να συνεχίσω από το πόσο αυτό να δίνω τις μάχες μου με τον ΟΦΗ, αν και η ομάδα είναι ικανοποιημένη από την δουλειά μου. Ηδη αυτή τη στιγμή κάνω διαδικασίες νομικής φύσεως για τον σύλλογο. Ποτέ δεν ήθελα να έχω οφίτσια».

Για την διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης:

«Ο Νίκος Μαχλάς είναι αυτή τη στιγμή ο εγγυητής της ασφάλειας και της συνοχής του ΟΦΗ, μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, ο οποίος είναι ο δεύτερος πόλος που κρατάει την ομάδα. Αυτοί οι δυο άνθρωποι είναι οι μόνοι αυτή τη στιγμή που μπορούν να οδηγήσουν τον ΟΦΗ σε επιτυχίες. Η λύση που δόθηκε εξασφαλίζει  την συνέχεια των ενεργειών που πρέπει να κάνει  η διοίκηση για την συμμετοχή μας στην Σούπερ Λίγκ. Εχουμε άμεσα θέματα που πρέπει να επιλύσουμε. Αυτό απαιτεί διοίκηση σθεναρή και σοβαρή. Ακόμη διατηρεί την συνοχή  και την ασφάλεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ηταν καταλυτική η παρέμβαση του δημάρχου. Όπως πάντα με την ικανότητα που έχει να ενώνει, κατάφερε να παραμείνει η διοίκηση. Δυστυχώς δεν υπήρξαν για μια ακόμη φορά άνθρωποι με ικανότητες να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ. Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν οι άνθρωποι αυτοί στο επόμενο διάστημα. Αυτό που κατάφερε η ομάδα  με την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, πρέπει να το διατηρήσει».

Για την διοικητική του εμπειρία από  την παρουσία του στην διοίκηση του ΟΦΗ:

«Το συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE  ήταν ένα κακό όνειρο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μάχες δόθηκαν εκεί και τι πόλεμο δεχθήκαμε. Ηταν πάντα μόνος του ο ΟΦΗ και πάλευε. Όλα τα παιδιά που ήταν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ πρόσφεραν. Θα τους γράψει η ιστορία. Είναι παράγοντες σαν τους παλιούς και ρομαντικούς  παράγοντες. Αυτό που μέτρησε ήταν η κοινή γραμμή μας. Ημασταν μια γροθιά σε όλες τις μάχες και δείξαμε την δύναμη μας. Δεν θα πετυχαίναμε διαφορετικά τους στόχους μας».

Για τα νομικά ζητήματα του ΟΦΗ που είναι σε εξέλιξη:

«Πρέπει μέχρι 15 Αυγούστου να τακτοποιήσουμε την εγγυητική επιταγή λόγω της συμμετοχής μας στην Σούπερ Λίγκ. Να ρυθμίσουμε τις οικονομικές μας εκκρεμότητες και να λάβουμε την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που απαιτείται. Να έχουμε κλείσει όλες τις οφειλές που αφορούν στον φάκελο της αδειοδότησης, γιατί στην Σούπερ Λίγκ δεν υπάρχει ελαστικότητα. Νέα προσφυγή δεν υπάρχει. Παλεύουμε τις παλιές υποθέσεις και πιστεύω ότι με κάποια χρήματα που θα μπούν θα τα τακτοποιήσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook