“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Σάββατο 11 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 11 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Με προπόνηση που θα περιλαμβάνει και εσωτερικό δίτερμα θα συνεχιστεί σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Ο Τζενάρο Γκατούζο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ αργά χθες το βράδυ αναμενόταν στο Ηράκλειο ο Απόνιο. για να ενσωματωθεί κι αυτός στις προπονήσεις της ομάδας.

Goal

Στον ΟΦΗ έχει χρεωθεί ορισμένα από τα γκολ που έχει δεχτεί, αλλά για την Εθνική Γεωργίαε αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια, τον οποίο έχει υποδεχτεί με αποθεωτικά σχόλια ο σκωτσέζικος τύπος καθώς το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα καλείται να νικήσει σήμερα τον πύργο των Κρητικών. Κορυφαίες εμφανίσει στην καριέρα του με τη Γεωργία θεωρούνται η ισοπαλία με τη Γαλλία, αλλά και η ήττα από την Ισπανία.
Κατά τα άλλα, ο Τζενάρο Γκατούζο βλέπει τα προβλήματα να μειώνονται, καθώς οι Μιλιάζες και Στάθης είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι και άπαντες περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ αναφορικά με την έκδοση ή όχι των δελτίων των Μερεμπασβίλι και Απόνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook