«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Κυριακή 12 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL

Από την Tρίτη μπαίνουν σε ρυθμό Παναθηναϊκού στον ΟΦΗ καθώε μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Τζενάρο Γκατούζο έχει δώσει ρεπό. Χθες στο οικογενειακό διπλό οι «κίτρινοι» νίκησαν 2-0τους «γκρι» με γκολ των Πετρόπουλου και Λαμπρόπουλου.

Sportday: «Πετρογκόλ» – «Λαμπρογκόλ»!
 Από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δεν κατέφερε να βρει αντίπαλο γα φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να καλύψει το κενό λόγω του αγώνα της Εθνικής, ο Τζενάρο Γκατουζο βολεύτηκε, αναγκαστικά, με εσωτερικό δίτερμα. που διεξήχθη χθες στο ΒΑΚ. Στο συγκεκριμένο «οικογενειακό» οι «κίτρινοι» νίκησαν 2-0 τους «γκρι» με γκολ των Αντώνη Πετρόπουλου και Ανδρέα Λαμπρόπουλου. Σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί.
ΦΩΣ: Παράταση αγωνίας για Απόνιο και Μερεμπασβίλι στον ΟΦΗ
Οι άνθρωποι του ΟΦΗ περιμένουν την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αναφορικά με την έφεση που έχει κατατεθεί επί της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής μεταγραφών να μην εγκριθούν οι μεταγραφές των Απόνιο και Μερεμπασβίλι. Η υπόθεση εκδικάστηκε στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε, όμως ακόμη δεν έχει εκδοθεί η απόφαση. Στον ΟΦΗ τηρούν στάση αναμονής, αλλά δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους. Μάλιστα στην περίπτωση που τελικά εκδοθούν τα δελτία του Ισπανού και του Γεωργιανού είναι πολύ πιθανό να είναι στις επιλογές του Γκατούζο για το ματς με τον ΠΑΟ.
Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει να διαπιστώσει την εξέλιξη της κατάστασης του Τριποτσέρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα. Ο έμπειρος αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής και μένει να φανεί κατά πόσο ξεπέρασε το πρόβλημά του ώστε να υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Κάτι που με βάση τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ μοιάζει ως το πλέον πιθανό. Όλα αυτά πάντως θα φανούν στα επόμενα 24ωρα, οπότε και ο Γκατούζο θα αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα για το ματς της Λεωφόρου υπολογίζοντας, όπως όλα δείχνουν, και στους Μιλιάζες, Στάθη και Αρτολα, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ως τα μέσα της εβδομάδας θα απουσιάζουν οι Τζορτζ και Λόρια, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Κόστα Ρίκα και της Γεωργίας, αντίστοιχα.
• Με τέρματα των Πετρόπουλου και Λαμπρόπουλου κρίθηκε το εσωτερικό διπλό του ΟΦΗ μεταξύ «γκρι» και «κίτρινων» (2-0)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook