“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 13 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Από την Τρίτη ουσιαστικά θα μπει σε ρυθμούς… Παναθηναίκού ο ΟΦΗ, οπότε θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις μετά το σημερινό ρεπό που έχει χορηγήσει το τεχνικό επιτελείο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται να ρίξει το βάρος στον παράγοντα της ψυχολογίας, αφού θέλει να αλλάξει τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του στα εκτός έδρας παιχνίδια, που ειδικά με τους μεγάλους αντιπάλους, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Στον τομέα αυτό έχει εντοπίσει ο Ιταλός τεχνικός ότι «πονάει» η ομάδα του και αυτόν θα προσπαθήσει να βελτιώσει. Το ευχάριστο για τον Γκατούζο είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, μιας και ο Τριποτσέρης αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή του. Επίσης υπολογίζονται όπως όλα δείχνουν και οι Μιλιάζες, Στάθης και Αρτόλα, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τη διαθεσιμότητα των Απόνιο και Μερεμπασβιλι, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμα από την ΕΠΟ. Αρχικά η ΕΠΟ είχε αρνηθεί να εκδώσει δελτία συμμετοχής στα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών, λόγω της απόφασης για αναστολή της άδειας συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλήμα, Ο ΟΦΗ κατέθεσε έφεση, η οποια εκδικάστηκε και αναμένεται η απόφαση. Αν δεν δικαιωθεί η κρητική ομάδα, τότε μόνο ένας από τους δύο παίκτες θα μπορέσει να ενισχύσει τό ρόστερ της από τον Ιανουάριο, λόγω του περιορισμού των μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Ώρα για Σπορ

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μετά το ρεπό που τους δόθηκε χθες από το τεχνικό επιτελείο. Πλέον το μυαλό όλων στις τάξεις του συλλόγου βρίσκεται στην ερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες και τον προπονητή να γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι ο Τζενάρο Γκατούζο θα προετοιμάσει την ομάδα για το ματς με το «τριφύλλι» υπολογίζοντας μετά από αρκετό καιρό στους Μιλιάζες, Στάθη και Αρτόλα οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν.

Sportday

Με πρωινή προπόνηση έκλεισε χθες ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Για σήμερα, ο Τζενάρο Γκατούζο έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook