“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 14 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 14 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

O Γκιόργκι Λόρια θα είναι ο μοναδικός παίκτης του ΟΦΗ που θα είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, έχοντας υπερασπιστεί την εστία της εθνικής Γεωργίας κόντρα στη Σκωτία. Ο πύργος των Κρητικών πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις. παρά την ήττα της ομάδας του, ενώ αναμένεται να είναι στα δοκάρια και στο σημερινό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ. Βεβαία, δεν πρόκειται να έχει και πολλή δουλειά εναντίον του αδύναμου αντιπάλου του ομίλου, αλλά αυτό δεν είναι και κακό, καθώς θα είναι πιο ξεκούραστος για τη μάχη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, όπου φυσικά το έργο του θα είναι δυσκολότερο.

ΦΩΣ

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ επί της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, ζητώντας την αναίρεση της πρωτόδικης απόφασης της επιτροπής μεταγραφών και την έκδοση δελτίων για τους Μερεμπασβίλι και Απόνιο, περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου, προκειμένου να ενταχθούν άμεσα και μάλιστα όπως λέγεται να υπολογίζονται ακόμη και για το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό. Η έφεση έχει εκδικαστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση.
Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο ετοιμάζονται για το ματς που ακολουθεί και στο μυαλό του Τζενάρο Γκατούζο λειτουργούν σαν Παραδείγματα προς αποφυγήν οι εμφανίσεις του ΟΦΗ στα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. στο σημείο αυτό επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι ομιλίες και οι συστάσεις του Ιταλού τεχνικού τις προηγούμενες ημέρες. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί από σήμερα, οπότε επιστρέφουν οι παίκτες στους κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς. Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει σαφώς περισσότερες λύσεις στα χέρια του, μιας και το σύνολο των παικτών που ανήκουν στο ράστερ είναι ετοιμοπόλεμοι. Οι Αρτολα, Στάθης και Μιλιάζες που ήταν τραυματίες και έμειναν κάποιες εβδομάδες εκτός προγράμματος, μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ και ο Τριποτσέρης δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα στη γάμπα και να είναι διαθέσιμος για την προσεχή αναμέτρηση. Έτσι ο μόνος που απουσιάζει, για την ώρα, είναι ο Λόρια, που θα επιστρέψει στη βάση του την Πέμπτη, καθώς θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γεωργίας στο ματς με το Γιβραλτάρ.

Sportday

Την απόφαση της ΕΠΟ για τα δελτία των Απόνιο και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι περιμένουν στον ΟΦΗ. Πάντως, αν απορριφθεί η σχετική έφεση της κρητικής ΠΑΕ, οι άνθρωποι της υποστηρίζουν ότι ίσως εξαντλήσουν στον Γεωργιανό τη μοναδική μεταγραφή άνω των 24 ετών που θα έχει το δικαίωμα να κάνει ο ΟΦΗ τον Ιανουάριο, σε περίπτωση βέβαια που παραμείνει η απόφαση της Ομοσπονδίας για ανάκληση της άδειας μεταγραφών. Ο δε Απόνιο. απλώς δεν θα επιστρέψει ποτέ από την Ισπανία, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook