“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 15 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Απ< αναβολή σε αναβολή και από μέρα σε μέρα πάει η έκδοση της απόφασης για τους Απόνιο και Μερεμπασβίλι, πλην ό| οι πληροφορίες θέλουν την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος και να εκδίδονται τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μπορεί να μην υπήρξε επίσημη ανακοίνωση της απόφασης, ωστόσο ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης ενημερώθηκε ότι σήμερα θα εκδοθούν τα δελτία των δύο ποδοσφαιριστών, επομένως θα είναι στη διάθεση του Γκατούζο και κατά πάσα πιθανότητα στην αποστολή για το ματς της Λεωφόρου. Οι παίκτες συνέχισαν την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ιταλό τεχνικό να χρησιμοποιεί συνεχώς σαν παραδείγματα προς αποφυγή τα ματς που προηγήθηκαν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Φάληρο και στην Τούμπα. Ο Γκατούζο επαναλαμβάνει στους παίκτες ότι υπάρχουν δυνατότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς που ακολουθεί, αρκεί να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη. Το ευχάριστο είναι ότι μετά από αρκετό καιρό θα έχει στη διάθεσή του το σύνολο του έμψυχου υλικού, καθώς οι Μιλιάζες, Στάθης και Άρτολα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους άφησαν για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων. Αν συνυπολογιστεί και η ετοιμότητα του Υριποτσέρη που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, γίνεται αντιληπτό ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα του. Πόσο μάλλον αν τελικά δικαιωθεί και η ηρακλειώτικη ΠΑΕ στο θέμα της έκδοσης δελτίων σε Απόνιο και Μερεμπασβίλι.

Sportday

Χωρίς προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.. Μετά από αρκετό καιρό, ο Τζενάρο Γκατούζο έχει όλους τους παίκτες. Η διακοπή του πρωταθλήματος, έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα (Ντάνι Αρτόλα, Γιάννης Στάθης. Κάρλος Μιλιάζες). να τα ξεπεράσουν και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή χθες την έφεση του ΟΦΗ και σήμερα θα εκδοθούν τα δελτία των Γκιόργκι Μερεμπασβίλι (φωτό), Απόνιο. Απομένει, βέβαια, ο Ισπανός να επιστρέψει από την πατρίδα του όπου βρίσκεται εδώ και καιρό.
0 Γεωργιανός, πάντως, είναι ετοιμοπόλεμος. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε, κυρίως, ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Goal

Το σίριαλ της έκδοσης των δελτίων των Απόνιο και Γκιόργκι Μερεμπασβίλι είχε αίσιο τέλος, καθώς το διαιτητικό δικαστήριο ins ΕΠΟ δικαίωσε τον ΟΦΗ. Ως εκ τούτου, τόσο ο Ισπανός όσο και ο Γεωργιανός θα έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα της κρητικής ομάδας έναν μήνα μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους την τελευταία ημέρα της έξτρα μεταγραφή περιόδου, θυμίζουμε πως η επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της Ομοσπονδίας είχε ανάψει κόκκινο και την περασμένη εβδομάδα ο ΟΦΗ έκανε έφεση και χαμογέλασε… τελευταίος. Ο Τζενάρο Γκατούζο υπολογίζει αμφότερους  εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και φυσικά είναι ικανοποιημέvos, καθώς θα έχει στη διάθεσή του στο εξής δύο σημαντικές μονάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook