“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Live Sport

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβιώνει ευκολότερα αυτός που ξέρει να βρίσκει τα κατάλληλα νομικά, παραθυράκια. Και σε αυτό η διοίκηση του Μάνθου Πουλινάκη έχει δώσει ρεσιτάλ… Η άδεια του ΟΦΗ ανακλήθηκε από την ΕΠΟ στις 3 Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη διοίκηση της ΠΑΕ στις 12 του περασμένου μήνα να ολοκληρώσει την μεταγραφική ενίσχυσή της με την προσθήκη στο ρόστερ της των Απόνιο, Μερεμπασβίλι. Πως έγινε αυτό; Ο ΟΦΗ κατέθεσε έφεση και οριστικά και αμετάκλητα δεν αδειοδοτήθηκε με απόφαση που εκδόθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Τους δύο ποδοσφαιριστέ5 τους είχε αποκτήσει τέσσερις ημέρες νωρίτερα, οπότε πολύ ορθά το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στις επίσημες υποχρεώσεις της κρητικής ομάδας.

Goal

Για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, ο ΟΦΗ θα είναι πάνοπλος. Ο Τζενάρο Γκατούζο μετρά μόνο επιστροφές (Μιλιάζες, Στάθης, Αρτόλα, Πετρόπουλος) και περισσότερες λύσεις εν όψει Λεωφόρου και Παναθηναϊκού. Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι διεκδικεί φανέλα βασικού, καθώς κρίνεται ετοιμοπόλεμος, αντίθετα με τον Απόνιο, που επέστρεψε από την Ισπανία και ως εκ τούτου δεν συμμετείχε στις προπονήσεις (αν και προπονούνταν με μία ομάδα της Μάλαγα). Το μόνο που μένει να φανεί είναι, αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ισπανός μέσος. Χθες γύρισαν και οι Λόρια, Τζορτζ από τις υποχρεώσει τους με τις εθνικές ομάδες.

Sportday

Δύο νέα πρόσωπα αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Γκατούζο. αφού εγκρίθηκαν τα δελτία των Νερεμπασβίλι και Απόνιο από την ΕΠΟ και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους. Ειδικά μάλιστα ο Γεωργιανός μέσος φαίνεται πως θα ξεκινήσει ως βασικός στο ματς. αφού έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία του στις προπονήσεις και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικό χαφ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook