“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Τα συγχαρητήρια για τη νίκη της Λεωφόρου αλλά και η… προσγείωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήριζαν τα λόγια του Τζενάρο Γκατούζο στην πρώτη συνάντηση του Ιταλού τεχνικού με τους παίκτες μετά τη μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη, ωστόσο δεν μπορούμε να μείνουμε περισσότερο σε αυτήν, είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς ακολουθεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».
Οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή της αρκαδικής ομάδας. Τον Γκατούζο και το ιατρικό τιμ της ηρακλειώτικης ΠΑΕ απασχολεί η κατάσταση των Λόρια και Τριποτσέρη, που παραπονέθηκαν για ενοχλήσεις (στο γόνατο και στον δικέφαλο αντίστοιχα) μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Το κατά πόσον θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στο ματς που ακολουθεί θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα. Στον αντίποδα, είναι πολύ πιθανό να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΟΦΗ ο Απόνιο. Ο Ισπανός, ο οποίος βρίσκεται πλέον στο Ηράκλειο, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και αν ο βαθμός ετοιμότητάς του κριθεί ικανός να του δώσει μια θέση στις επιλογές του Ιταλού τεχνικού, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μερεμπασβίλι στην Εθνική Γεωργίας άφηναν ανοιχτό τα ΜΜΕ της πατρίδας τόυ μέσου του ΟΦΗ. Η είδηση συνδέθηκε με την παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια στην αναμέτρηση της Λεωφόρου. Μάλιστα ο Γεωργιανός ομοσπονδιακός τεχνικός είχε και τετ α τετ τόσο με τον Μερεμπασβίλι όσο και με τον Λόρια, αλλά βέβαια ο τελευταίος, ούτως ή άλλως, είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Goal

Ενοχλήσει στο γόνατο είχε ο Γκεόργκι Λόρια και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σήμερα. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του είναι αμφίβολη εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε περίπτωση που ο Γεωργιανός τεθεί εκτός μάχης, την εστία των Κρητικών θα υπερασπιστεί ο 22χρονος Μιχάλης Αγριμάκης. Στο μεταξύ, τραυματίας από το ματς με τον Παναθηναϊκό αποχώρησε και ο Περογαμβράκης και μάλιστα πονούσε και αυτός στο γόνατο. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για δύο βασικότατα στελέχη, στα οποία ποντάρει πολλά ο Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός πλέον προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους από την πολύ μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο, καθώς περιμένει ακόμα ένα ακόμα δύσκολο ματς.

Έθνος

Η ΧΑΡΑ είναι μεγάλη… Τόσπ μεγάλη ηου στους πανηγυρισμούς ακόμη της νίκης τους, στη Λεωφόρο επί Του Παναθηναϊκού, κάποιοι επιχείρησαν να ανοίξουν κουβέντα για την επέκταση της παραμονής του τζενάρο Γκατούζο οτον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί όμως δεν ονειροβαΤούν. Ξέρουν ποιον προπονητή έχουν απέναντι τους… «Αμα ο προπονητής θέλει να μείνει, θα μείνει Αλλά αν στο τέλος το “ταμείο” είναι γεμάτο, νομίζετε θα τον αφήσουν οι Ιταλοί οτην Ελλάδα; Ο Γκατούζο δεν έχει κρύψει ποτέ πως ο ΟΦΗ γι’αυ- τάν αποτελεί ορμητήριο για μια μεγάλη προπονητική καριέρα.
Πιο πολύ μπορεί να μένει για πάντα στον ΟΦΗ ως επενδυτής, παρά ως προπονητής» κουβέντα στο… πόδι από τους Κρητικούς, αλλά το άμεσο μέλλον είναι αυτό που θα δείξει αν είναι και προφητική με δεδομένο ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει σκύψει πάνω από τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ. Προς το παρόν ανησυχεί για τον Λόρια καθώς η μαγνητική έδειξε πως . έχει πρόβλημα στον σύνδεσμο του γονάτου του. Στο γόνατο πονάει και ο Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook