“Προχωράμε μαζί, ενωμένοι…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αντί για τις 9.00, η προπόνηση ξεκίνησε στην 1.00 το μεσημέρι και ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ πριν οι παίκτες βγουν στο γήπεδο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη μετά από όσα είχαν προηγηθεί μέσα στο τελευταίο 24ωρο και ο Γκατούζο μίλησε σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια του ΒΑΚ. “Δεν σας αφήνω μόνους και να ξέρετε πως δεν έχω κανένα παράπονο. Ο κόσμος ξέρει και το λέω και εγώ δημόσια ότι οι παίκτες τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο. Σας πιστεύω και συνεχίζουμε μαζί. Προχωράμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το καλό της ομάδας” ήταν τα λόγια του Τζενάρο Γκατούζο με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να βγαίνουν για προπόνηση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πληροφορίες του Gentikoule τονίζουν ότι οι παίκτες στην συνάντηση που προηγήθηκε παρουσία μελών της διοίκησης, του Πουλινάκη και της αντιπροσωπείας των οργανωμένων ξεκαθάρισαν την θέση τους τονίζοντας ότι δεν έχουν κανένα παράπονο από τον Γκατούζο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πολύωρο τετ α τετ ήταν παρόντες οι Πετροπουλος, Σταθης, Μιλιάζες, Πετρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς που τόνισαν ότι δεν έχουν κανένα παράπονο από την μέχρι τώρα συνεργασία τους με τον 36χρονο τεχνικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook