Για το “διπλό” στην Κομοτηνή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και θα επιδιώξει να φύγει με το “τρίποντο” από την Κομοτηνή.(LIVE 17:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

To δεύτερο του “διπλό” στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πάρει ο ΟΦΗ. Μετά τη νίκη στην Λεωφόρο η ομάδα του Τζεναρο Γκατούζο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Κομοτηνή.

Ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Περογαμβράκη που ήταν εδώ και καιρό γνωστό ότι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του,  τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ξάνθη και το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που ακούει στο όνομα Απόνιο.

Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μερεμπασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Τζορτζ.

Εκτός αποστολής εκτός από τους τρεις τραυματίες, έμειναν και οι Ροβίθης, Φαζός, Μανιδάκης, Φερούζ, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης και Μπολάκης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook