Τα “συν” της Κομοτηνής και το ματς της Ξάνθης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κρατάει τα θετικά και το “μη χειρόν βέλτιστον” από το ματς της Κομοτηνής και κοιτάζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου.

Παιχνίδια όπως το χθεσινό πρέπει να τα παίρνει. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει, έστω και αν βαθμό – βαθμό “γεμίζει το σακούλι”. Και αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει το παιχνίδι, αυτός ήταν ο ΟΦΗ με τις καθαρές φάσεις για γκολ όπως είναι αυτές των Αντελέγιε και Πετρόπουλου.

Ο χθεσινός ΟΦΗ άφησε στο παρελθόν το παθητικό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο παρελθόν και η μετατόπιση του Μερεμπασβίλι στον άξονα, Στον ΟΦΗ ήταν “σκασμένοι” κατά την επιστροφή της ομάδας στο Ηράκλειο αφού όλοι γνώριζαν ότι χθες η ομάδα έχασε την ευκαιρία να πάρει μια νίκη που θα την έβγαζε ακόμα περισσότερο στον αφρό. Άλλωστε, η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός όλων υποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής θα πρέπει να κερδίσει όλα τα ματς στο Ηράκλειο και εκτός “Γεντί Κουλέ” να προσπαθήσει να πάρει ότι περισσότερο μπορεί.

Μπροστά του ο ΟΦΗ έχει το ματς κόντρα στην Ξάνθη που είναι σημαντικό για πολλούς λόγους. Πρώτον, γιατί ο ΟΦΗ θα καταφέρει να βγάλει μια δυάδα εκτός έδρας αγώνων με την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και δεύτερον γιατί η ομάδα έχοντας αντιμετωπίσει την πρώτη πεντάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος και βγάζοντας ένα δύσκολο πρόγραμμα κατάφερε να πάρει 9 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook