Το “άντε ξύπνα” πάει για 4 αγωνιστικές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιωαννίδης απέβαλε τον Μπανούση και στο φύλλο αγώνα κάνει λόγο για “εξύβριση του διαιτητή” – κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τιμωρηθεί και με 4 αγωνιστικές!

Με τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κινδυνεύει ο 26χρονος μέσος του ΟΦΗ που είπε είπε στον διαιτητή από την Αργολίδα “ξύπνα ρε” και η καταγραφή στο φύλλο αγώνα είναι ικανή να τον στείλει στην εξέδρα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. O πειθαρχικός κώδικας αναφέρει επί λέξει: «Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων ευρώ (200), αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για έναν από τους εξής λόγους:

1) Υβριστική συμπεριφορά –έργω ή λόγω- προς τους διαιτητή, βοηθούς, διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό του αγώνα, στη διάρκεια του αγώνα ή στο ημίχρονο 2) Βλασφημία των ΘΕΙΩΝ» και συνεχίζει:

«Στην περίπτωση που τα παραπτώματα ενός ποδοσφαιριστή είναι δύο ή περισσότερα, επιβάλλεται συνολική ποινή (αποκλεισμού και χρηματική) που το ύψος της προκύπτει από το άθροισμα της βαρύτερης (ή μεγαλύτερης) ποινής στην οποία προστίθεται το ήμισυ καθεμιάς από τις υπόλοιπες μικρότερες ποινές». Να σημειωθεί πως οι ίδιες ποινές που υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές ισχύουν και για τους προπονητές».

Στον ΟΦΗ πάντως δεν σκοπεύουν να αφήσουν έτσι την υπόθεση αφού η φράση “ξύπνα ρε” δεν συνιστά ούτε εξύβριση του διαιτητή για να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook