“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 4 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 4 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Επειδή στον «μνημονιακό» ΟΦΗ δεν… συμφέρει ν’ ανάψουν λαμπάδα στο μπόι του Γκιόργκι Λόρια. καθότι 1.97 ο Γεωργιανός, ένα ταπεινό κεράκι αρκεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οφείλουν να προσκυνήσουν στις ικανότητες του. καθώς ο 2βχρονος τερματοφύλακας είναι αυτός που μέσα σε τρεις ημέρες κράτησε όρθια την κρητική ομάδα. Οι αποκρούσεις του στον αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης με την Ξάνθη έδωσαν την ευκαιρία στον ΟΦΗ να «κλέψει» στο τέλος τη νίκη. ενώ προχθές στην Κομοτηνή κράτησε τουλάχιστον σε έξι περιπτώσεις το 0-0. Ο Γεωργιανός διεθνής γκολκίπερ, που μέχρι το καλοκαίρι είχε περάσει όλη του την ποδοσφαιρική ζωή στην Ντιναμό Τιφλίδας, δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής στο πρώτο του πρωτάθλημα μακριά από την πατρίδα του. Πάντως, αν περισσέψουν… ψιλά ας ανάψουν ένα κεράκι και στον έτερο Γκιόργκι του ΟΦΗ. τον Μερεμπασβίλι. που έδειξε και την Κομοτηνή ότι όσο μπαίνει στον ρυθμό της ομάδας τόσο καλύτερος εμφανίζεται. Διεθνής κι αυτός, συμπαίκτες και συνομήλικοι με τον Λόρια στην Ντιναμό. ύστερα από ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στη Λεωφόρο, ήταν ο «μίστερ δημιουργία» στο ματς με τον Πανθρακικό. ο «τα πάντα όλα» στην επιθετική δραστηριότητα των «μελανόλευκων».

ΦΩΣ

Τελικά ήταν ένα απλό «άντε ξύπνα» ή υπάρχει κάτι παραπάνω στα όσα είπε ο Μπανούσης στον διαιτητή Ιωαννίδη στην αναμέτρηση της Κομοτηνής, ο οποίος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο παίκτης του ΟΦΗ τον εξύβρισε; Γ\ατί σίγουρα το «άντε ξύπνα» δεν μπορεί να Θεωρηθεί ως εξύβριση. Όπως και να έχει το πράγμα οι δύο τους -και μόνον αυτοίξέρουν τι ειπώθηκε, όμως το άσχημο για τον παίκτη του ΟΦΗ είναι ότι δεν χωράει ανταπόδειξη στο φύλλο αγώνα και ο λόγος του διαιτητή είναι σαφώς πιο ισχυρότερος από τον δικό του για την αθλητική δικαιοσύνη. Και βέβαια αν θεωρηθεί, Τελικά, ως εξύβριση θα τιμωρηθεί, πιθανά, με τέσσερις αγωνιστικές. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ πάντως υποστήριζαν ότι θα σταθούν στο πλευρό του παίκτη και μένει πλέον να φανεί πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.
Κατά τα άλλα στα αποδυτήρια της ομάδας του Ηρακλείου υπήρχε ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, αν και όπως έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας «μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη». Από την άλλη πλευρά τα παράπονα για τον ίωαννίδη ακούγονταν και χθες με σημεία αιχμής την αποβολή Μπανούση αλλά και τη φάση μεταξύ Τζάνη και Μερεμπασβίλι για την οποία στον ΟΦΗ υποστήριζαν ότι έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι. Οπως και να έχει το πράγμα εκείνο που υπάρχει στο μυαλό τους είναι το δεύτερο συνεχόμενο ταξίδι στη Θράκη, στην Ξάνθη αυτή τη φορά, για το προσεχές Σάββατο και η προσοχή τους στρέφεται στην περίπτωση του Φρανσίσκο Αρτολα. Ο ακραίος του ΟΦΗ που δείχνει να έχει μια σχετική ευπάθεια σε τραυματισμούς αποχώρησε στη διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης και οι πρώτες ε νδείξεις μι λ ο ύσα ν για πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει και ποια θεραπευτική αγωγή θα πρέπει να ακολουθήσει. Κατά τα άλλα εκτός πλάνων είναι ο Κάλαϊτζιτς, ό Περογαμβράκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, ενώ το ευχάριστο είναι ότι ο Απόνιο ξεπέρασε το πρόβλημα στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπώρησε και τον άφησε εκτός αποστολής στην Κομοτηνή και καθ’όλες τις ενδείξεις θα είναι διαθέσιμος για το ματς του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook