“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Με δύο απουσίες θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ο ΟΦΗ όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι Περογαμβράκης και Αρτόλα δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Γκατούζο. ο οποίος σημειώνει πως το επερχόμενο ματς αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του Κυπέλλου, όταν και η κρητική ομάδα επικράτησε της Ξάνθης με 1-0. Ο ΟΦΗ δείχνει να βρίσκεται σε μίνι ανάκαμψη, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού μετράει νίκη με Ξάνθη για το Κύπελλο και μια ισοπαλία με τον Πανθρακικό.

ΦΩΣ

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε χθες στον ΟΦΗ με τον Λόρια. Ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας του Ηρακλείου στην τελευταία ουσιαστικό δυνατή προπόνηση της εβδομάδας, αποχώρησε με πρόβλημα στον αντίχειρα και δύσκολα θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη» Ο Λόρια δέχτηκε ένα χτύπημα στο αντίχειρα 1 του δεξιού του χεριού ωστόσο το καλό για τον Γεωργιανό είναι πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις απέφυγε το κάταγμα, αλλά όπως είπαμε και παραπάνω πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στη Θράκη, ο Τζενάρο Γκατούζο δεν υπολογίζει τους Μπανούση, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκη, ενώ δύσκολα θα παίξει και ο Αρτόλα.

Goal

Xτύπησε ο Γκιόργκι Λόρια και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ξάνθη είναι αμφίβολη. Ωστόσο, ο Γεωργιανός έχει αποδειχτεί πως έχει γερή κράση, καθώς αρκετές φορές αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλλά καταφέρνει να τα ξεπερνά την τελευταία στιγμή και να φωνάζει «παρών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook