“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 10 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ.

Sportday

Τελειωμένος πρέπει να θεωρείται για τον ΟΦΗ ο Μίρνες Σίσιτς, ύστερα από επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στ’ αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη. Ο Τζενάρο Γκατούζο έγινε έξαλλος με τον Σλοβένο. θεωρώντας ότι ο Σίσιτς ήταν ο… δωδέκατος παίκτης της Ξάνθης! Μάλιστα, χάρη στην παρέμβαση δύο συνεργατών του, αλλά και στην ψυχραιμία του Σίσιτς. αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, μια και ο Ιταλός ήταν έτοιμος να τον δείρει! Από τα «σκάγια» του «Ρίνο» δεν γλίτωσε ούτε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, προς γενική κατάπληξη, μια και αυτός δεν έπαιξε λεπτό στα Πηγάδια. Ο Γκατούζο άρχισε να τον «ψέλνει» στα ιταλικά, προφανώς, επειδή είναι κολλητός με τον Σίσιτς. που σημειωτέον έπαιξε προχθές ως αλλαγή στο β” ημίχρονο. ΑνθρωποΙ που είναι κοντά στον Γκατούζο. εκτιμούν ότι με αυτόν στο «τιμόνι», ακόμη και του Λαμπρόπουλου το μέλλον στον ΟΦΗ είναι αμφίβολο. Τυπικά, βέβαια, ο Μίρνες Σίσιτς θα κληθεί σε απολογία.
αλλά σύμφωνα με όσα έχει πει ο Τζενάρο Γκατούζο στον Μάνθο Πουλινάκη. ο Σλοβένος θα έχει την τύχη του Σήφη Δασκαλάκη και του Μιχάλη Φραγκουλάκη, που τέθηκαν εκτός ομάδας. Υπήρξε και φημολογία ότι ο Τζενάρο Γκατούζο τα είχε και με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη. για την εμφάνιση του στα Πηγάδια, όμως φαίνεται ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι απλώς ο Λαρισαίος επιθετικός δεν επέστρεψε με την αποστολή στο Ηράκλειο επειδή πήγε από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη για προσωπικούς λόγους.

Goal

Επεισόδιο στα αποδυτήρια του ΟΦΗ μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη είχαν οι Τζενάρο Γκαχούζο και Μίρνες Σίσιτς. Εχουν ακουστεί πάρα πολλά για την αιτία της έντασης ανάμεσα σε προπονητή και ποδοσφαιριστή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ο προπονητής δεν θέλει να βλέπει μπροστά του τον Σλοβένο και έχει ζητήσει την αποπομπή του από τον σύλλογο. Ο «Σίλε» έχει κληθεί σε απολογία έτσι ώστε να δώσει εξηγήσει για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία, αφού η απόφασή του να τελειώσει από τον ΟΦΗ είναι ειλημμένη.
Ίσως θα πρέπει να του καταβληθούν τα οφειλόμενα, καθώς είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει και σε προσφυγή, εφόσον αποφασιστεί λύση της συνεργασίας. Για την ώρα έχει εντολή να προπονείται μόνος του. Όπως αντιλαμβάνεστε, η… βαλίτσα πάει μακριά.

Live Sport

Mετά τους Σήφη Δασκαλάκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη, ακόμη ένας ποδοσφαιριστήε αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν για τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Μίρνες Σίσιτς ο onoios υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ο Γκατούζο έβαλε τις φωνές στον Σλοβένο μεσοεηιθετικό μετά τον αγώνα με την Ξάνθη στον οποίο ο Σίσιτς είχε περάσει στο γήπεδο ojs αλλαγή στη θέση του Πετρόπουλου στο 68ο λεπτό, ενώ το «θερμό επεισόδιο» πήρε τέλος με την επέμβαση των ψυχραιμότερων. Το αν θα υπάρξει και… συνέχεια σε αυτό το επεισόδιο θα φανεί πρόσεχως. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκατούζο, που έκανε το ξέσπασμά του αυτό στα ιταλικά, τα. .. είπε σε έντονο ύφος και στον Λαμπρόπουλο (!) ο onoios πάντως δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση ins Ξάνθης. Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι ο Τζενάρο Γκατούζο και οι συνεργάτες του από τον τρόπο που προήρθε η ήττα στα Πηγάδια το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Ξάνθη. Σ’ αυτό που μένουν οι Ασπρόμαυροι δεν είναι τόσο το άσχημο αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της γεγον0ς το οποίο της έχει κοστίσει βαθμούς. Αυτό συνέβη και στην πόλη της Θράκης όπου ο ΟΦΗ είχε ένα εξαιρετικό πρώτο 10λεπτο (πετυχαίνοντας και γκολ με τον Πετρόπουλο). από εκεί και πέρα όμως οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα, δέχτηκε δύο γκολ και έχασε το ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook