Τι δηλώνει ο Σίσιτς για το επεισόδιο με Γκατούζο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τζενάρο Γκατούζο τελείωσε τον Σίσιτς μετά το επεισόδιο των δύο ανδρών και ο Σλοβένος άσος μιλώντας στο Goal αναφέρθηκε στο επεισόδιο πετώντας το μπαλάκι στον Ιταλό τεχνικό.

«Μετά το ματς με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε!», ανέφερε αρχικά ο Σίσιτς για να προσθέσει στη συνέχεια: «Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από που το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή αν του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πεί ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει οτιδήποτε για μένα. Ότι είμαι μαλ…ας, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι. Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω τα πάντα από την τσέπη για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο. Όχι, μην με γαμ…ς έτσι!».

Ο Σίσιτς θα έχει συνάντηση την Τετάρτη με την διοίκηση με τον ίδιο πάντως να είναι έξαλλος με τα όσα έχουν συμβεί. «Αν την Τετάρτη δεν μου ζητήσουν συγγνώμη, κάποιον θα δείρω».

πηγή gazzeta

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook