“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 11 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 11 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ακρη δεν βγαίνει με αυτά που συμβαίνουν στον ΟΦΗ. Η ΠΑΕ επιμένει να μην ξεκαθαρίζει ποιο ακριβώς είναι το παράπτωμα του Μίρνες Σίσιτς, ώστε να τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, ενώ ανεπίσημα βγαίνει μέσα από την ομάδα ότι ο Σλοβένος κάρφωσε στον Ραζβάν Λουτσέσκου το σύστημα με το οποίο θα κατέβαιναν οι Κρητικοί! Η διοίκηση δεν διαψεύδει τίποτα και, όπως είναι φυσικό, αυτή η στάση τροφοδοτεί διάφορες… καφενειακού τύπου συζητήσεις. Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα είναι τεταμένο στην ομάδα, αφού και πριν η κατάσταση, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

ΦΩΣ

Μετά την ήττα στην Ξάνθη και όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του ΟΦΗ και ουσιαστικά έθεσαν τον Μίρνες Σίσιτς εκτός ομάδας, ο ΤζενάροΓκατούζο και οι παίκτες κάνουν χρήση του διήμερου ρεπό που ανακοίνωσε ο Ιταλός, προκειμένου, εκτός των άλλων, να εκτονωθεί η κρίση και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οχι πως πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα αναφορικά με το μέλλον του Σλοβένου, αφού η απολογία στην οποία έχει κληθεί είναι τυπικού χαρακτήρα, μιας και είναι δεδομένο πως ο Σίσιτς θα ακολουθήσει τον δρόμο στον οποίο βάδισαν πριν από κάτι εβδομάδες οι Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης. Αντίθετα, από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, τουλάχιστον για την ώρα δεν θα πάρει η… μπόρα και τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται επίσης στο επίκεντρο των σχολίων του Ιταλού τεχνικού. Ανεξάρτητα από όσα συνέβησαν, είναι φανερό πως υπάρχει πρόβλημα στη διαχείριση των αποδυτηρίων από τη στιγμή που τρεις παίκτες (οι δύο από αυτούς μάλιστα πολύ νωρίς) του αρχικού σχεδιασμού τίθενται εκτός πλάνων ενάμιση μήνα πριν από τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Είναι φυσικό να υπάρχει γκρίνια και μουρμούρα, σε μια υπόθεση που ακουμπάει μέχρι και τον Γκατ ούζο, ενώ την ίδια ώρα κυκλοφορούσε η φήμη πως η λίστα των υποψηφίων προς αποχώρηση περιλαμβάνει άλλα δύο ονόματα. Όπως και να έχει, ο ΟΦΗ για άλλη μια φορά θυμίζει καζάνι που βράζει εξαιτίας εσωτερικών υποθέσεων και είναι φυσικό οι άνθρωποι του να επιθυμούν την εκτόνωση της κατάστασης το ταχύτερο δυνατό. Και βέβαια θεωρείται ευχής έργο η διακοπή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα να ηρεμήσει, καθώς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook