“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 12 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού του Μίρνες Σίσιτς με τον Μάνθο Πουλινάκη δεν θα κάνει τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώσει την έκδοση του διαζυγίου ανάμεσα στην ηρακλειώτικη ΠΑΕ και στον Σλοβένο ποδοσφαιριστή. Εκείνο που δεν έχει απαντηθεί ακόμη είναι ποιος θα τον ακολουθήσει στην έξοδο, γιατί δεν πρέπει να αποκλειστεί τό ενδεχόμενο να φύγει και άλλος. Χωρίς απαραίτητα να είναι ποδοσφαιριστής.
Η αλήθεια είναι πως έχει χαθεί η… μπάλα στον ΟΦΗ. Μπορεί οι άνθρωποι του να αναζητούν ηρεμία και εκτόνωση, όμως οι έννοιες αυτές και ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ φαίνεται να μη συάλλος Σ ναντιούνται… πουθενά. Η τρίτη αποπομπή παίκτη (είχαν προηγηθεί Φράγκουλάκης, Δασκαλάκης) πριν καν φύγει ο Νοέμβρης και μάλιστα με κατηγορίες που κάθε άλλο παρά έχουν να κάνουν με προβλήματα εντός των τεσσάρων γραμμών είναι βέβαιο πως έχει τον αντίκτυπο της και στον Τζενάρο Γκατούζο, που έχει αρχίσει νά χάνει πόντους ως προς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αποδυτήρια.
Γιατί πέρα από τους τρεις για τους οποίους είναι δεδομένα τα πράγματα, οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν είναι ευχαριστημένοι από τους τρόπους και τη συμπεριφορά του Ιταλού τεχνικού. Και βέβαια εκείνο που εξάγεται ως συμπέραστον σμα είναι ότι ή ομάδα παραμένει εκτεθειμένη και με την παραμικρή ευκαιρία βγαίνουν θέματα στη… σέντρα.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία επιστρέφουν πάντως στις προπονήσεις, από τις οποίες θα απουσιάσουν οι διεθνείς Λόρια καί Μερεμπασβίλι, οι οποίοι έχουν κληθεί στην Εθνική Γεωργίας για το ματς με την Πολωνία, αλλά και ο Τζορτζ που έχει κληθεί στην Εθνική Κόστα Ρίκα για το φιλικό με την Ουρουγουάη.

Sportday

Μετά από το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τζενάρο Γκατούζο, οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέψουν σήμερα στο γήπεδο. Ο δε Μίρνες Σίσιτς. θα επιδιώξει συνάντηση με τη διοίκηση και θ’ απαιτήσει μια συγγνώμη για όσα του καταμαρτύρησε ο προπονητής, ότι δηλαδή κάρφωσε το… σύστημα του ΟΦΗ στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Πάντως, από τη στιγμή που ο Γκατούζο δεν βγήκε χθες να διαψεύσει αυτά που αποκάλυψε δημοσίως ο Σλοβένος ότι του είπε ο Ιταλός, σημαίνει ότι όντως ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τον κατηγόρησε για… προδοσία ενώπιον των συμπαικτών του.

Goal

Καμία αντίδραση δεν υπήρξε (επίσημη ή ανεπίσημη) από την ΠΑΕ ή τον Τζενάρο Γκατούζο αναφορικά με τις δηλώσεις του Μίρνες Σίσιτς στο «Goal». Ως γνωστόν, ο Σλοβένος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, αρνούμενος τις κατηγορία του Ρίνο περί κατάδοσης του συστήματος στην Ξάνθη και επισήμανε ότι ο Ιταλός βλέπει φαντάσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook