“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 14 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Πριν από δέκα μέρες ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι είχε αφήσει ξεκάθαρη αιχμή (με ανάρτηση στο Facebook) για τον Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς δεν ήταν στις κλήσεις του για το φιλικό με την Πολωνία. Ο μέσος του ΟΦΗ επέστρεψε στην Εθνική και τα… γύρισε. «Αυτό το στάτους δεν αφορούσε τον Κετσπάγια. Δεν ήθελα να μιλήσω για την εθνική ομάδα και τον Κετσπάγια. Ηθελα να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα και να τη βοηθήσω. Για να πω την αλήθεια είναι η μεγαλύτερη μου επιθυμία« ήταν η νεότερη ανάρτηση, που έπαιξε… μπουνιές με την προηγούμενη (σ.σ. Είχε πει: «Ποτέ δεν μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στην ομάδα. Δεν γίνεται να μη μου δίνεται μια ευκαιρία να συμμετέχω στην εθνική»).

Sportday

Μπορεί στον ΟΦΗ να εκφράζεται σιγουριά για την απόφαση που θα πάρει σήμερα το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει αγωνία. Εφόσον στην προηγούμενη συνεδρίαση τέθηκε θέμα αποβολής των Κρητικών (και του Πανιωνίου, που έχει ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η τύχη του οποίου επίσης κρίνεται σήμερα), κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Πάντως, ο ΟΦΗ έχει καταθέσει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχουν εξαιρεθεί από τη ρύθμιση οι οφειλές προς παίκτες και προπονητές και ελπίζεται ότι όλα θα πάνε καλά.

Live Sport

O Παναθηναϊκός με επιστολή που απέστειλε στη Σούπερ Λίγκα, ζήτησε να ενημερωθεί για τη γνωμοδότηση της νομικής του υπηρεσίας σχετικά με την τύχη του ΟΦΗ και του Πανιωνίου που προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια. Το θέμα θα απασχολήσει σήμερα το Δ.Σ. του συνεταιρισμού και χθες παράγοντες έλεγαν πως «δεν πρόκειται να αποβληθούν οι δύο ομάδες από το πρωτάθλημα». Στον Παναθηναϊκό πάντως σκοπεύουν να φτάσουν στα άκρα τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως έχει προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook