«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 15 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 15 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ: Νέοι «πονοκέφαλοι» για Γκατούζο
 Τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τον ΟΦΗ. Με νέους «πονοκεφάλους» για τον Τζενάρο Γκατούζο ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση των Κρητικών, καθώς ο Ιταλός κόουτς είδε να προκύπτουν προβλήματα με τους Περογαμβράκη και Μεϊτέ. Ο 26χρονος επιθετικός, που προπονούνταν σε ατομικούς ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες, ένιωσε νέες ενοχλήσεις στον τένοντα πίσω από το γόνατο, με αποτέλεσμα να αρκεστεί σε θεραπεία. Από την άλλη, ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για λίι γες μέρες. Εκτός από αυτό το δίδυμο των λαβωμένων, απόντες ήταν ο τραυματίας Κάλαιτζιτς και οι διεθνείς Τζορτζ, Λόρια και Μερεμπασβίλι, ενώ οι υπόλοιποι «ασπρόμαυροι» ασχολήθηκαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα.
Σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί στο ΒΑΚ.
Sportday: OΦΗ
Διάστρεμμα υπέστη στην προπόνηση ο Αμπντουλαγέ Μεϊτέ αν και δεν είναι βαριάς μορφής. Επίσης, ο Περογαμβράκης ένιωσε νέες ενοχλήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook