“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 17 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

ΦΩΣ

Με… γλυκά γέμισε το Βαρδινογιάννειο χθες το πρωί μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του ΟΦΗ. Αιτία; Η ονομαστική εορτή του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη. Μπορεί να μην υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο οι παίκτες βρίσκονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο, αφού κάνουν μια μίνι προετοιμασία όπως λένε και οι ίδιοι.
Πάντως το πρωί, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, τους περίμεναν κούτες με γλυκά λόγω της ονομαστικής εορτής του Μάνθου Πουλινάκη ο οποίος βρέθηκε χθες στο Βαρδινογιάννειο και παρακολούθησε το παιχνίδι της Κ20 με τον Εργοτέλη. Κατά τα λοιπά, στο συνέδριο κατά της βίας που συγκέντρωσε τα βλέμματα όλης της αθλητικής Ελλάδας, έδωσε τθι «παρών», σε δημόσια συζήτηση μεταξύ οπαδών διάφορων συλλόγων, και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μετόχων Γιώργος Τζαγκαρουλάκης, ο οποίος μίλησε εκ μέρους του ΟΦΗ. Οπως τόνισε στην ομιλία του προς το ακροατήριο, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μετόχων τόνισε ότι το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα δεν είναι τόσο αθλητικό όσο κοινωνικό. Τη συζήτηση συντόνισε ειδικός επιστήμονας της ΕΛ.ΑΣ. και στο πάνελ ήταν εκπρόσωποι οπαδών ομάδων του Ηρακλείου (και όχι μόνο).

Sportday

Με μίνι προετοιμασία συνεχίζεται η ζωή στον ΟΦΗ, αφού ο Τζενάρο Γκατούζο θέλει να εκμεταλλευθεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την κατάσταση των παικτών του και κατ* επέκταση την εικόνα της ομάδας.
Χθες τον Ιταλό προπονητή, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας τούς περίμεναν στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο κουτιά με γλυκά, κερασμένα από τον πρόεδρο της Π ΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη. ο οποίος είχε την ονομαστική του γιορτή και δεχόταν όλη την ημέρα ευχές.

Metrosport

Τα σενάρια πάνε και έρχονται σε όχι αφορά τον επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας και μέσα σε αυτά, μπλέχτηκε και το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Όπως ήταν λογικό, άνθρωποι του ΟΦΗ επικοινώνησαν με τον Ιταλό τεχνικό, ο onoios υπογράμμισε πάντως πως δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από την ελληνική ομοσπονδία και πως παραμένει αφοσιωμένος στα καθήκοντα του. Είναι γεγονός πως στον ΟΦΗ ανησυχούν σε κάθε τέτοιου είδους σενάριο, αφού γνωρίζουν πως η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη δυνατή και αυτό έχει ασφαλώς ως αποτέλεσμα την πιθανή αποχώρηση του Γκατούζο ανά πάσα ώρα και στιγμή, για κάποια προοπτική που ο ίδιος θα θεωρήσει καλύτερη για την καριέρα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook