Υπέρ Γκατούζο και κατά Σίσιτς ο Σύλλογος Μετόχων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Μετόχων, τάσσεται υπέρ του Τζενάρο Γκατούζο ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον χειρισμό της υπόθεσης Σίσιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Μετόχων

Τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ μόνο κακό προκαλούν τόσο στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας όσο και στη “συγκέντρωση” παικτών προπονητών.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ επέλεξε τη μέθοδο της λιτής ανακοίνωσης στο θέμα της αποπομπής του ποδοσφαιριστή Μιρνες Σισιτς , αυτο είναι σωστό , στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή,είναι καλύτερα τα λόγια να είναι λίγα.

Εμείς όμως σαν Σύλλογος Μετόχων, θέλουμε να δηλώσουμε οτι για το συγκεκριμένο θέμα , γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθόν του ποδοσφαιριστή Σισιτς και του προπονητή Γκατούζο, στηρίζουμε απόλυτα και με κάθε τρόπο τον προπονητή .

Τη δουλειά του προπονητή την παρακολουθούμε καθημερινά , περιμένουμε μεσοπρόθεσμα ότι το έργο του θα έχει θετικό πρόσημο πρώτα στο αγωνιστικό οσο και στο οργανωτικό επίπεδο όπου πράγματι έχουμε θέμα.

Εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές και τους καλούμε να είναι διαρκώς προσηλωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος απο την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας τηρουμένων των αναλογιών και του βαθμού δυσκολίας του Ελληνικού πρωταθλήματος.Φαινόμενα τύπου Σισιτς δεν θα γίνουν ξανά αποδεκτά στο μέλλον και θα τύχουν απάντησης και από εμάς..

Τέλος,οι “παράγοντες “, νυν και τέως αν θέλουν το καλό της ομάδας καλό είναι να είναι φειδωλοί σε δηλώσεις και έργα που πιθανό είναι να βλάψουν αντί να ωφελήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Σε κανένα δεν θα επιτρέψουμε να φέρει την ομάδα σε θέση δυσκολότερη από αυτή που ήδη βρίσκεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook