“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 18 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τον “Ασπρόμαυρο Τύπο” με τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου.

ΦΩΣ

Στο πλευρό του Τζενάρο Γκατούζο και των παικτών του ΟΦΗ στέκονται οι μέτοχοι της ΠΑΕ. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται η απόλυτη στήριξη στους χειρισμούς της διοίκησης στην υπόθεση Σίσιτς και η… συμβουλή προς όλους να αποφεύγονται τα λόγια τις δύσκολες στιγμές. Τέλος, υπάρχει σαφής αναφορά και υπόμνηση ότι «φαινόμενα τύπου Σίσιτς δεν θα γίνουν ξανά αποδεκτά στο μέλλον και θα τύχουν απάντησης και από εμάς». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ μόνο κακό προκαλούν τόσο στην αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας όσο και στη συγκέντρωση παικτών και προπονητών. Η ΠΑΕ ΟΦΗ επέλεξε τη μέθοδο της λιτής ανακοίνωσης στο θέμα της αποπομπής του ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς. Αυτό είναι σωστό, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι καλύτερο τα λόγια να είναι λίγα. Εμείς όμως σαν σύλλογος μετόχων θέλουμε να δηλώσουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθόν του ποδοσφαιριστή Σίσιτς και του προπονητή Γκατούζο, στηρίζουμε απόλυτα και με κάθε τρόπο τον προπονητή. Τη δουλειά του προπονητή την παρακολουθούμε καθημερινά, περιμένουμε μεσοπρόθεσμα ότι το έργο του θα έχει θετικό πρόσημο πρώτα στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό επίπεδο, όπου πράγματι έχουμε θέμα. Εμπιστευόμαστε τους ποδοσφαιριστές και τους καλούμε να είναι διαρκώς προσηλωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την καλύτερη δυνατή πορεία της, τηρουμένων των αναλογιών και του βαθμού δυσΚολίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Φαινόμενα τύπου Σίσιτς δεν θα γίνουν ξανά αποδεκτά στο μέλλον και θα τύχουν απάντησης και από εμάς». Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Τέλος, οι “παράγοντες”, νυν και τέως, αν θέλουν το καλό της ομάδας, καλό είναι να είναι φειδωλοί σε δηλώσεις και έργα που πιθανό είναι να βλάψουν αντί να ωφελήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες».
Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα των Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκη και Μεϊτέ απασχολούν την τεχνική ηγεσία. Από ό,τι φαίνεται, αν υπάρξει παιχνίδι, ελπίδες να είναι έτοιμος έχει μόνο ο Μεϊτέ. Παράλληλα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους οι διεθνείς Λόρια, Μερεμπασβίλι και Τζορτζ, με τον τελευταίο πάντως ούτως ή άλλως να μην υπολογίζεται, καθώς αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Sportday

Με το μέρος του Γκατούζο Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ παίρνει το μέρος του Τζενάρο Γκατούζο στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Μίρνες Σίσιτς. «Γνωρίζοντας την ιστορία και το παρελθόν του ποδοσφαιριστή Σίσιτς και του προπονητή Γκατούζο. στηρίζουμε απόλυτα και με κάθε τρόπο τον προπονητή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Goal

Στο πάθος που βγάζει ο Τζενάρο Γκατούζο και ως προπονητής αναφέρθηκε ο Γκιόργκι Λόρια. «Σαν ποδοσφαιριστής είχε φωτιά & στα μάτια του. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ο Γκατούζο έχει 4 Ιταλούς βοηθούς» και ένας εξ αυτών ήταν συνεργάτης του Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ολο το τεχνικό τιμ κάνει εξαιρετική δουλειά». Για την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού σημείωσε: «Ξεκινήσαμε με 3-5-2 με μεγάλες πάσες. Τώρα το αλλάξαμε σε 4-4-2 με καλή κυκλοφορία της μπάλας και αρκετές πάσες. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα και υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να κάνουμε μια καλή χρονιά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook