Η διακοπή κρίνει και την επιστροφή του “Πέρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φορ του ΟΦΗ συνεχίζει να πονάει, κάνει θεραπεία και ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα κριθεί και η επιστροφή του στην δράση.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης διεκδικεί το όσκαρ ατυχίας αφού μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε ως ενθύμιο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ήρθε και ο τραυματισμός της προηγούμενης εβδομάδας με αποτέλεσμα να τον διατηρήσει πίσω. Ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν με αποτέλεσμα να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να επιστρέψει 100% έτοιμος.

Ωστόσο, εδώ παρουσιάζεται ένα θέμα σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή του “Πέρο”. Εάν τελικά η ΕΠΟ πάρει πίσω την απόφαση για την αναστολή των πρωταθλημάτων, τότε ο χρόνος θα κυλήσει υπέρ του επιθετικού του ΟΦΗ αφού θεωρείται πιο πιθανό να είναι έτοιμος το Σαββατοκύριακο 28/29 Νοεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον γίνουν κανονικά τα πρωταθλήματα αυτήν την εβδομάδα, τότε είναι βέβαιο ότι ο Αλέξης Περογαμβράκης δεν θα είναι στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook